(突發有圖)連登疑似出賣會員資料

864 回覆
198 Like 55 Dislike
有冇人已經嚇到瀨屎

三大弱智都未驚

屌, 次次都搵張相又唔解釋, 好難明喎

grey=gray=gary=garyh
Gary都算Grapy都出埋嚟
比個叻你

蔣生,你回想一下你嘅人生,除咗網絡世界仲有咩大志,好好地洗個臉,然後好好地去進修,追逐夢想,成為一個真正嘅人,到時返到連登,想點撚狗都得,希望你聽得入耳,唔好被一時嘅怒火燒毀你嘅前程,加油啊,蔣囝。

聽唔入耳就算,記得,條路自己揀,仆街唔好喊!

好多巴打都講過啦, 冇用嫁

你收手啦,你收手我唔會落井下石

擺到明仲叫人收于

人哋嘅證據唔係證據?但你影響其他會然上連登體驗係不嘅事實,如果你停止以侓師信恐嚇其他會然,並且好好地道歉,我保證唔在落井下石
有冇人已經嚇到瀨屎

三大弱智都未驚

grey=gray=gary=garph
有冇人已經嚇到瀨屎

三大弱智都未驚

grey=gray=gary=garpy
有冇人已經嚇到瀨屎

三大弱智都未驚

grey=gray=gary=garpy
有冇人已經嚇到瀨屎

三大弱智都未驚

係咪你黎呀 是但認左佢啦

我靚仔啲
唔係我點認呀
Gary都算Grapy都出埋嚟
比個叻你

Gary=Gray=Grey=Grapy
屌你老母蔣狗你好撚煩, 成個小學生咁仲以為自己好威, 人又樣衰

你走先 呢到我頂住

一陣醬囝又出6c信
屌你老母蔣狗你好撚煩, 成個小學生咁仲以為自己好威, 人又樣衰

成個論壇都係中介狗分身
唔好推啦
律師信啊

成個論壇都係中介狗分身

全國最大金融中介討論區上線啦

你走先 呢到我頂住

一陣醬囝又出6c信

醬囝唔肯理你, 點都係我頂埋佢

成個論壇都係中介狗分身

全國最大金融中介討論區上線啦

同華爾街睇齊

你走先 呢到我頂住

一陣醬囝又出6c信

你黎頂呀,搵avengers黎頂la

你走先 呢到我頂住

一陣醬囝又出6c信

三大弱智硬食

又一隻

你走先 呢到我頂住

一陣醬囝又出6c信

係網上我可能比你串柒
但醬囝呢啲傻子出到嚟我一拳一個

示意圖
呢個蔣囝搞到連登成個弱智壇咁

雖然巴打畀醬囝屈咗五毛, 不過都要講句, 又一隻
冇醬囝, 冇連登
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞