(突發有圖)連登疑似出賣會員資料

864 回覆
198 Like 55 Dislike
醬囝真係為連登帶嚟好多歡樂

小朋友唔知後果
陣間醬囝起晒你底
一炮告幾百網民
醬乙己
醬囝真係為連登帶嚟好多歡樂

小朋友唔知後果
陣間醬囝起晒你底
一炮告幾百網民

醬囝式起底咪又係係fd ig common fd到亂尻咁估
我同另外幾位巴打都領教過
醬囝永遠以為都係打手迫害自己
以蔣囝能力,可以試下學東華滿萬家咁搞中介受害者籌款晚會,上堂扮下芝麻街,扮下小丑傻仔賣笑,籌到既錢一黎幫受害人同打官司,二黎為自己弱智籌錢醫病
蔣囝先係撻連囝個朵,再嚟6c信,再跟著係立法會議員,之後係記者,大家估吓佢仲有咩人未搵?

佢最應該要去搵蔣介石

蔣囝先係撻連囝個朵,再嚟6c信,再跟著係立法會議員,之後係記者,大家估吓佢仲有咩人未搵?

佢最應該要去搵蔣介石

找毛澤東

佢最應該要去搵蔣介石

落去搵蔣介石 比佢知道自己個名比dse1分嘅傻閪搞到臭哂
話唔定真係激到翻生
已聯絡最憎誹謗既報紙

6c信果到搞成點
叫佢比張收據你貼上嚟嚇下鬼先丫不如
已聯絡最憎誹謗既報紙

6c信果到搞成點
叫佢比張收據你貼上嚟嚇下鬼先丫不如

蔣囝,律師費係要用八達通俾
唔好咁傻仔有現金上去
今次又冇卡片又冇報案卡 差左少少氣勢喎
回左塘啦醬囝

佢最應該要去搵蔣介石

佢一早搵左啦

佢最應該要去搵蔣介石

佢一早搵左啦

醬囝同蔣介石一樣晚節不保
g持連囝 g持蔣囝

波台狗!中介打手!慕光狗!

佢最應該要去搵蔣介石

佢一早搵左啦

你真係唔知死

你又話個AC 唔係你嘅?

佢最應該要去搵蔣介石

佢一早搵左啦

你真係唔知死

你又話個AC 唔係你嘅?

你未慣咩?

佢最應該要去搵蔣介石

佢一早搵左啦

你真係唔知死

我好驚啊,
你啲世叔伯係咪要殺我,

不安

佢最應該要去搵蔣介石

佢一早搵左啦

你真係唔知死

我好驚啊,
你啲世叔伯係咪要殺我,

不安

下世小心啲 起碼我地有得入冊避下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞