(突發有圖)連登疑似出賣會員資料

864 回覆
198 Like 55 Dislike
其實蔣狗都幾把炮,佢d證據就係證據,人地cap埋佢d留言貼出黎就耍鳩人太極無一次係正面回應。仲要柒完一輪又一輪,齋係2粒鐘走“雲”三間差館已經柒到飛起,我係你就深潛算啦,仲想攞尾彩

分身

又出呢招 悶唔撚悶呀
btw 你證明到我係你所謂既波台狗未
死柒頭
笑死
連囝聲都唔聲,即係真啦

唉 當初為左宣傳連登而比牙joe bam左
依家到頭來比連囝出賣 有家歸不得
連囝聲都唔聲,即係真啦

數緊廣告錢呀俾d時間佢啦
連囝聲都唔聲,即係真啦

作為討論區負責人之一,真定流都好開心應該出黎比個交代
連囝聲都唔聲,即係真啦

作為討論區負責人之一,真定流都好應該出黎比個交代
更正:

由於樓主及其同事在這一個月間持着以為網上發表不實言論不需負責任,所以仍對本人持續不實指控及抹黑,對本人聲譽及安全有一定影響.有見及此,本人委托律師就此事準備發出律師信,要求del post及要求交出相關人等資料,以作進一步跟進!

巴打返工個時記住同你同事講 你比蔣仔告緊
其實蔣狗都幾把炮,佢d證據就係證據,人地cap埋佢d留言貼出黎就耍鳩人太極無一次係正面回應。仲要柒完一輪又一輪,齋係2粒鐘走“雲”三間差館已經柒到飛起,我係你就深潛算啦,仲想攞尾彩

分身

食屎啦,憑你呢句就知樓主貼嗰d圖入面你講嘅野係鳩up
幾時搵國安局拉人添

有冇人重有舊登ac send呢條link過去幫我同牙祖求下情
一開始食花生都仲可以理解
但到而家仲追擊蔣介石既到底咩人黎
血海深仇咁款啵
連囝聲都唔聲,即係真啦

作為討論區負責人之一,真定流都好應該出黎比個交代

唔去站務台開post

咁有冇email比連囝?

一日有咁多post我唔知佢係咪個個post都望到呢
收嗲啦屌你老母
煩撚過西
血海深仇咁款啵

自己諗下

我之前已經比左好多次機會

無錯 就係血海深仇
血海深仇咁款啵

本隊長一向撚開狗
醬狗思狗癲狗咩狗都有涉獵
咁都要比人批做打手?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞