【芝麻大混醬】蔣介石(翻生)同學/報料人爆料

560 回覆
124 Like 9 Dislike
仲有5分鐘,醬囝可以入定嚟道歉,我地已經延遲咗一小時,畀足機會你承認錯誤。但如果你唔珍惜機會,選擇唔道歉,我地將會放我地手頭上嘅所有料放晒出嚟,呢個係我哋最後嘅約定,選擇在你手。
【事先聲明】
我地係絕對絕對唔反對蔣生打擊中介,但佢一直都只係單方面提供一堆無人認證嘅資訊,有人叫佢畀證據話遲下,久久都未有實質證據證明。而且,佢經常戴住個光環四處辣火頭,但發現自己做錯之後毫無悔意。所以,我地睇唔過眼先會狙擊佢,目的係想佢對自己講過嘅說話負責,並唔係反佢反中介,就係咁。

以下整合將以事件發展時間(新至舊)排列:

29/5/2017
醬囝聲稱EMAIL畀ADMIN,叫ADMIN DEL POST,而且聲稱ADMIN話其中一個做法就係BAM會員。然後,問醬囝點解會知ADMIN行動,醬囝表示自己同ADMIN本身識而且一直KEEP CONTACT,所以ADMIN遲下會畀反對佢嘅會員資料畀佢。

有巴打好擔心連登將會變成人治,所以即刻開咗個POST,希望ADMIN會解釋醬囝嘅言論是否屬實。
LINK如下:
(突發有圖)連登疑似出賣會員資料
https://lihkg.com/thread/262239/page/21?ref=web

ADMIN喺第11頁(留言#264)作出澄清:
圖如下:

27/5/2017
最近幾日都有連登巴打話想報有關醬囝嘅料,由於醬囝太喜歡起錯人底嘅關係,我地唔想報料巴打受影響,於是開設咗一個報料EMAIL畀巴打爆料 (報料email: sochunon1999@gmail.com)

結果,有巴打報料嘅同時,都發現到有人搞事,圖如下:

我地用個email address可以search到中介佬個fake Facebook,但成個連登只有蔣仔同佢既同伴先會開冒認中介佬既Facebook既動機,加上有人報料話曾經係一個Dse grp 蔣仔用過呢個email send emai被佢,極度懷疑係蔣仔email係呢個:wailimluk960@yahoo.com.hk

26/5/2017
發現醬囝喺連登開台,即2016年11月26日已經開始出現喺青樓POST

同時,亦發現醬囝喺高登時期都不忘喺青樓POST包膠,更早於使用「五毛殺手」(AC加入時間為2016年8月4日)時,已經問高登仔有冇試過141某青樓女子YIU YIU。

驗證link提供:http://forum1.hkgolden.com/view.aspx?type=BW&message=6503183
唔好推
一點正就開始爆料
強帖留名
Go
夠鐘🍿🍿🍿🍿
夠鐘
醬囝唔出現, 唔道歉, 擠牙膏式爆料

開始

喂夠鐘啦,巴打好開始啦
花生

喂夠鐘啦,巴打好開始啦

唔好蔣生走數啊,巴打
1點啦
唔好令咁多位巴打失望
料呢
出未?

喂夠鐘啦,巴打好開始啦

唔好蔣生走數啊,巴打

雖然想訓 不過佢頂掙扎多10分鐘比gary手足format post🚬
仲撚緊
仲撚緊

呢兩日高潮一浪接一浪
仲撚緊

呢兩日高潮一浪接一浪

追post先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞