(突發有圖)連登疑似出賣會員資料

864 回覆
198 Like 55 Dislike

答我啦

你仲有無良知?

你呢?收手啦,醬囝!

你咩事啊,迫人認罪?

冇,清者自清,人地做咩,你又唔洗起囇鋼,你深潛一吓,認真去思考一下,有錯就認,而指責人並唔能夠證明你冇做錯,你去提出一啲有説服力嘅證據,或者蒐集人地屈你嘅實證,而唔好屈鳩指責/質疑/提醒你嘅人,咁做只會令你個名越來越臭,到時出咩證據都冇人信你!
我講到口都臭,你聽唔聽你決定!

無用 勸巴把省返啖氣暖下個肚 等睇大爆料

洗撚講咁多咩,佢係要聽啊一早聽咗入耳啦
牙蔣你又係,你冇做怕乜春呀
蔣囝你仲有半個鐘頭多d去發表道歉聲明

你仲有無良知?

你呢?收手啦,醬囝!

你咩事啊,迫人認罪?

冇,清者自清,人地做咩,你又唔洗起囇鋼,你深潛一吓,認真去思考一下,有錯就認,而指責人並唔能夠證明你冇做錯,你去提出一啲有説服力嘅證據,或者蒐集人地屈你嘅實證,而唔好屈鳩指責/質疑/提醒你嘅人,咁做只會令你個名越來越臭,到時出咩證據都冇人信你!

無用 勸巴把省返啖氣暖下個肚 等睇大爆料

洗撚講咁多咩,佢係要聽啊一早聽咗入耳啦

我依家惟有食花生睇大爆料

agger 有齊料比晒6c怕咩人爆料 之後咪變番誹謗證據

agger 有齊料比晒6c怕咩人爆料 之後咪變番誹謗證據

講起蔣仔所謂既律師信就好笑

答我啦

你仲有無良知?

你呢?收手啦,醬囝!

你咩事啊,迫人認罪?

我由頭到尾無屈過人

蔣仔無叫雞

答我啦

你仲有無良知?

你呢?收手啦,醬囝!

你咩事啊,迫人認罪?

我由頭到尾無屈過人

講呢句個陣你有無臉紅?

答我啦

你仲有無良知?

你呢?收手啦,醬囝!

你咩事啊,迫人認罪?

我由頭到尾無屈過人

我冇嘢好講,你記着,仆街唔好喊!
好明顯就算依家佢道歉都唔會係真心

你仲有無良知?

你呢?收手啦,醬囝!

你咩事啊,迫人認罪?

我由頭到尾無屈過人

講呢句個陣你有無臉紅?

無做錯又做乜臉紅

蔣囝:我邊有錯,就算有都係別人的錯

係道歉就唔會咁牙擦擦啦
最後30分鐘

你同個幾條撚樣搞我幾多,就要賠返幾多

呢個一定既

呢個一定既

最後30分鐘

仲興奮過跨年倒數

呢個一定既

好撚驚啊

係道歉就唔會咁牙擦擦啦

無做錯做乜要認?

睇到啦樓主,快啲爆料啦

係道歉就唔會咁牙擦擦啦

無做錯做乜要認?

睇到啦樓主,快啲爆料啦

我手上冇料 等其他巴打爆料
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞