(突發有圖)連登疑似出賣會員資料

864 回覆
198 Like 55 Dislike

蔣囝係咪讀緊ive

真係有必要叫校方關注學生既精神狀況,唔想我成為外甥有校園襲擊受害者

quit咗retake啦, 巴打跟貼d, 一陣畀醬囝話你抹黑

係咩,唔係成日得閒睇個弱智仔鳩up

佢依家係廢青留係屋企?

錯!
係全職打擊中介

嘩,大project黎wor

計劃

中計中

俾蔣囝學識捉圍棋仲得了,alpha go都要行埋一邊

Alpha So

我好鍾意睇你d戲呀

遲d你收律師信

巴打個名好啱同醬囝講

我好鍾意睇你d戲呀

遲d你收律師信

就冇得睇 蔣仔告到你生監架

我好鍾意睇你d戲呀

遲d你收律師信

應該走唔甩嫁啦, 同到你講鍾意你變咗我遺願
有料爆嘅巴打打算幾點po 出左街冇時間芒post

Btw 我出左觀塘 唔會有冇機會撞到醬囝

上樂昌睇睇,佢話全觀塘最正

9個鐘後, 因為畀咗24小時醬囝公開道歉
會擠牙膏式出

佢去完立會, 應該依加先返緊去, 冇咩機會

佢依家係廢青留係屋企?

錯!
係全職打擊中介

計劃

中計中

Alpha So

笑撚到我

會擠牙膏式出

咁夜
醬囝邊有可能會道歉丫
出左名誓不低頭架嘛

你啱啱恐嚇我

寫埋落封6c信到囉 反正都係咯

你啱啱恐嚇我

[img]http://img.eservice-hk.net/upload/2017/05/29/173714_e65a852539c3139aeb9775800214b349.jpg[/im]

醬囝block咗我都照覆我, 好開心

會擠牙膏式出

咁夜
醬囝邊有可能會道歉丫
出左名誓不低頭架嘛

醬囝深夜先出現, 24個鐘就變成凌晨
captain終於受到醬囝寵幸
蔣囝係咪讀緊ive

真係有必要叫校方關注學生既精神狀況,唔想我成為外甥有校園襲擊受害者

quit咗retake啦, 巴打跟貼d, 一陣畀醬囝話你抹黑

佢依家係廢青留係屋企?

錯!
係全職打擊中介

計劃

中計中

captain終於受到醬囝寵幸

證明努力係會得到回報

你啱啱恐嚇我

又恐嚇
連囝同你割蓆, 人地唔識你喎, 醬囝
連囝同你割蓆, 人地唔識你喎, 醬囝

消失一陣 又精彩返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞