(突發有圖)連登疑似出賣會員資料

864 回覆
198 Like 55 Dislike
弱智蔣講嘅野都信 小心炒車

人地DSE得一分咋

我都想炒車
依家一係真有其事
一係醬囝屈連囝

蔣狗有邊次講野係真

收左幾多錢
弱智蔣講嘅野都信 小心炒車

人地DSE得一分咋

我都想炒車
依家一係真有其事
一係醬囝屈連囝

蔣狗有邊次講野係真

更正:

由於樓主及其同事在這一個月間持着以為網上發表不實言論不需負責任,所以仍對本人持續不實指控及抹黑,對本人聲譽有一定影響.有見及此,本人委托律師就此事準備發出律師信,要求del post及要求交出相關人等資料,以作進一步跟進!

想嚇撚死人咩
更正:

由於樓主及其同事在這一個月間持着以為網上發表不實言論不需負責任,所以仍對本人持續不實指控及抹黑,對本人聲譽有一定影響.有見及此,本人委托律師就此事準備發出律師信,要求del post及要求交出相關人等資料,以作進一步跟進!

我唔親自答你 我用醬語錄答你
留名睇律師信上嘅指控
更正:

喂喂 我地有證有據 但你屈我地係無證據
更正:

想嚇撚死人咩

漏咗律師卡片未貼呀蔣囝
連狗點會出黎解釋
佢只會刪你post
連登法庭
一個亂屈巴打係打手既人 冇乜誠信可言

我係有証有據先落結論!

咁你又屈啲巴打係打手?

你又有咩證據?
更正:

有証有據?

非禮?

做中介?

叫500蚊外賣上人屋企?

全部得你同其他幾條友9up,忍左成個月先行動,已經算比機會你

全部都係由你舊同學做證 邊個屈你做中介 我幫你公審佢
一個亂屈巴打係打手既人 冇乜誠信可言

我係有証有據先落結論!

咁你又屈啲巴打係打手?

你又有咩證據?

Post左好多次,自己睇返

蔣仔講既先係證據
更正:

有証有據?

非禮?

做中介?

叫500蚊外賣上人屋企?

全部得你同其他幾條友9up,忍左成個月先行動,已經算比機會你

全部都係由你舊同學做證 邊個屈你做中介 我幫你公審佢

舊同學

連登無話一定要輸入真實資料

你話自己奧巴馬都得啦

你夠話自己蔣介石 你咪又係真係當你自己係蔣介石
割個蓆先
全部野都係醬囝自己講
我只係整合醬囝嘅言論

呢張圖同醬囝叫雞論我post 幾萬次都唔怕
回帶時間:醬囝於41J事件時對被告誹謗毫不害怕
原因如下

同理

有醬囝呢一翻金石良言 我都安心啲
回帶時間:醬囝於41J事件時對被告誹謗毫不害怕
原因如下

同理

有醬囝呢一翻金石良言 我都安心啲

頭先爭啲嚇到瀨屎 睇完巴打呢幅圖 我即刻無有怕
割個蓆先
全部野都係醬囝自己講
我只係整合醬囝嘅言論

呢張圖同醬囝叫雞論我post 幾萬次都唔怕

到時上庭做呈堂姐

慢慢
希望搵埋果幾位妓女上堂認人

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞