IG shop討論區(11)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike

仲要門市係MK 實有機會出去

我都試左一間買左返黎先知係淘寶貨
咁呢d真係好睇店主咩為人
又或者咁講
覺得好似,其實唔只針對佢啲服飾設計同風格
而係成間鋪個mood & tone同 execution

唔計大家啲衫褲左抄右抄 or 抄上抄啦
咁佢影相啲set up 同direction呢?
佢個新工作室呢?

加埋大家都知佢以前係人哋個客
再睇返成件事,先係令人覺得仆街嘅地方

我冇否認佢嘅努力呀
自己開鋪整衫起版/搞呢搞路好撚難同煩呀
只係想針對「好似」呢件事想討論下
件事都敏感同尷尬㗎喎,但佢冇避又冇回應
如果你都講得出其實都係左抄右抄
我嘅疑問就係
點解要持續地令大家覺得佢係抄緊某一個人?

每次我想理性討論都畀人負皮
所以買左一次冇下次
上去網站睇一睇
個網同sercostore幾乎一模一樣
同埋有啲相都影得幾趕客
有啲衫顯得個身形好怪雞
點解呢個ig shop店主咁搞笑
自己都賣衫但又走去參加30menu比賽R sponsor 衫著

Multi都串錯,咪再衝出嚟獻醜啦fei姐
最撚憎呢啲
借follower人數壓倒其他人
睇完之後發現原址係graphlayer
裏面啲裝修都冇變過 門口都一樣喎
kruconnet件好似條方巾咁既吊帶衫係made in china
想問下大家對黃既ig shop比人用we7 pay 消費卷有咩睇法
我見有黃店話係本身部機係包晒4種消費券

所以都要講聲給大家知
我見有黃店佢出消費卷講到明無we7pay
不過都有黃店本身有we7pay
之前有人講女店主男友係狗 待fc
不過個期之後佢閂左留言
應該有溝淘寶貨
之前個kangol袋一睇就知淘寶貨
成個大交差喺個tag到都夠膽影出嚟
https://instagram.com/_ummu852?utm_medium=copy_link

大家有冇幫襯過呢間ig shop?
買左2條褲俾左錢之後影都冇埋
唉 我都買咗
唔識著佢send條片嚟教

勁顯肥 真係一次都無著過
你都錯 無「券」
有冇人係shoptrolley 買過野?
Champion 衫賣得好平
而家有出樣?
有冇巴絲知道 男裝賣shirt衫既ig shop 邊間好? 最好小斯文 或者有成套俾我睇到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞