IG shop討論區(11)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
因為我都有fd開舖做咗好多年
佢知我成日上網買
有同我講過大概成本
佢話嚟嚟去去都係嗰幾個價
係睇啲舖頭想食幾深
佢話7000won嘅質素同淘寶差唔多
仲話krcu賣緊嘅9成都係5000-9000won貨仔
所以我冇再幫襯過
佢啲單多到
估唔到啲人睇完實物都照買
係咪而家冇人再追求件衫既質素
件褸喺第二間ig店見過賣219
kru賣329
食水勁深但係都好多人買
唔怪得賺到開實體店
睇間野食水深唔深
睇佢拎咩名牌袋影相 有無開鋪 都大約估到啲
一啲啲喇
有啲本身正職搵到/屋企有錢
有啲就真係睇住佢由無牌子去到全身名牌
我反而覺得呢啲係target妹妹仔 或者想就咁普通着一季就唔太睇質素
想問有冇真心推介或者多好評嘅IG shop 因為次次入嚟好似全部都係質素差/食水深/model醜/呃錢/淘寶貨/假貨
自己訂我覺得最好
質素我覺得個價錢擺喺度其實都幾難用得耐
食水深知道成本價我覺得冇乜邊間係唔深
始終唔食水咁開嚟做咩
出去Hea份牛工好過啦
你指係直接喺廠訂
韓國網嗰啲
廠一件兩件都唔會俾你買啦
Ig shop通常我都係見到有啲得意嘅買少少
唔會expect佢長期用
韓國網即係codibook嗰啲 其實我覺得上網買衫質素都唔會100%有保證 而且因為我都着重退貨服務 所以多數都只會揀asos 我見IG shop嗰啲好少俾人退貨 所以先想問吓有邊間出名多好評
之前出邊有post講過
你可以用啲關鍵字睇吓
Ig shop我覺得冇人屌已經算係咁
Thanks巴打 認同無人屌已經算係咁呢part 基本上每次入嚟呢個post 都會對IG shop愈嚟愈冇信心
之前買過anita 啲衫質素幾好 不過幾貴
@puie2 it係藍唔係個個都知㗎咩
貴已經唔得foul得
話之佢質素有幾好
Manhood我屌你老母
Nike 衛衣佢個價錢牌仲係mark住299
拎去比錢話個價錢牌係之前特價依家做緊349
冇人會推薦一定會俾人話打手
呢度冇人講既話應該好大機會正常 自己睇多幾間shop比較下都感覺到

有冇人見過呢種既收腰款 或者平d既類似
唔想幫佢宣傳所以加密先
有無人有買inlab?
最近見到間叫 @clowardrobe.hk 佢話台灣入口唔係淘寶
啲貨係喺queenshop入翻嚟再賣
其實可以自己訂 平好多 寄順豐直到
求問
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞