IG shop討論區(11)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
想問下hypetrade852信唔信得過,見到有實體店
speechless 佢呢排成日扮黃 唔知想點
唔係度講 費事俾人話打手 又藍藍黃黃絲咁

依家多數係d買開東大門貴價貨既ig shop買衫
質料同$1、2xx果d差幾條街

基本上唔會撞衫,仲多左人讚

連間門市都9成似 ouat
btw咁快開到門市
食水深
同一款見過其他店平$60+
都係啦 佢都post好多名牌出嚟
咁有名牌又唔一定係食水深既
人地本身有家底又唔得?人地男朋友送既又唔得?

普通一個OL 打工仔都買得起啦,
同街d港女都係名牌袋

都唔明點解d人覺得人地依家出嚟創業會賺唔起一個名牌既錢
咁不如返去打工
有冇絲打幫襯過kedi間舖quality好唔好
覺得佢某啲款幾靚但好貴
見到有d係貴brands嚟,都有d係平價場款當貴貨賣
驚既咪第一次買一件先lo 又唔會死
D衫抄番黎
然後叫做自己作品
又係呢一班model

見到呢個男人個樣已經唔開胃唔想買

個男人個樣勁猥瑣核突
唉其實真係好撚賤
鍾意呢種衣著風格而決定自製自賣係冇問題
但下下都明抄自己以前著過啲衫/外國牌子
抄到十足十呀,想點樣樣呀

又真心理性討論下呀
係咪我見識少?
其實呢類衫個裁剪設計永世都嗰幾款
第一下以為係mamama… 啲model 睇到攰

mamama啲caption好浮誇…
垃圾吹到上天花板咁
同埋成日冇標點成pat 屎咁撻出嚟
睇到眼都盲
睇呀店主d相
佢以前都唔係玩日系多布layering style
係開始買ouat先變到咁既
所以唔抄ouat無靈感可能
三媽早排換左個model個樣好個性 啲相完全冇眼睇

我都有買果條裙(果陣第一次買)
收到嚇親 之後佢地send左條片教點著
著完肥到仆街 真心係 好 撚 闊
著都冇著掉左
果條裙著左即時肥十膀 我記得仲要唔平
拎舊錢去買u記都著到半年有多

成日話肥妹岩著自己又唔做model影相點岩著 搵啲22 23腰model影話收pat 冇肚腩 呃9啲妹豬買衫
不過好就好在個款冇咁易撞 但其實啲衫都係少柒
係呀條裙唔便 所以果陣勁傷心!!
根本係實物同相差幾百條街⋯
佢有時啲款係唔差 只不過版型太差 素人著好柒⋯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞