IG shop討論區(11)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
f0r.every0ne 買過一次就唔會再有下次
買過佢一條褲
價錢係平 收到個陣真係黑人問號
摸上手就知啲料一啲都唔好 又吉肉
仲要透到一個點

只可以話一分錢一分貨
我買過條裙149咁上下
覺得ok 個tag係寫korea
不過有啲平到幾十蚊嘅我就唔敢買驚中伏
終於有人覺得呢間野d衫唔掂
我曾經中過伏,d衫勁大色差,d衫一係太大件,一係細到bb著咁
果陣見咁平先買,點知中撚晒伏
宜家間唔中係ig 見到佢既廣告,d衫愈黎愈樣衰
雞味濃
平條撚
佢賣得算係最貴果班
有無人係dyersity買過襪?見佢啲相影得幾靚咁
想知點解啲賣大陸批發既shop仲做得住仲咁多人買 咁其實自己淘咪得 一搵就有
Mormor
Stranger room個fei姐應該生左坐緊月?
點解坐月都可以食呢d垃圾食物
因為有初中生market
大把中學生唔識淘寶
又或者係唔識點比錢
我見好多賣淘寶貨嘅都係主力做學生
但係又貴又淘寶嗰啲就真係呃你唔識囉
賣啲小眾啲嘅款搏你唔search
佢啲態度都唔知做乜撚
見到之前有人問佢有無賣benu啲款
佢話之前上過幾次架都無人買
今次都無人買就之後唔再上

剩係識跟住人賣同款 自己揀嗰啲柒無人買就發爛渣 咁得閒搞好你啲售後同客服先啦
佢自己揀嘅款 又真係柒咗啲
重點係 佢唔撚識襯衫
又高又瘦嘅model都救唔返件衫
懷疑佢啲小幫手係自己9up 自己搞唔掂就咪拿屎上身啦
之前serco條褲佢都話未夠一百條唔開 叫人自己出去改短 勁撚串
代朋友po

發現krconnectu之前sponsor同follow大面bella
俾人留言話佢sponsor cctvb明星
而家睇番佢del左張相同unfollow左大面bella
唔係做黃店架咩
3ma 條褲講到咁勁
結果到而家都未賣得晒
係咁多人買就唔洗再咁吹奏啦

btw條褲15x至17x cm都著到
好伏咁
無意間睇到間賣CK T-shirt
但問題係 個T-shirt 唔係刺繡logo版
係香港CK門市睇過 只有刺繡版
佢表示話係美國訂購

有冇知件衫係真定假?
hi.cirtus大部份都係淘寶貨
之前都中過伏
jasper 成日自稱教主
笑大人個口

今日STORY話40吋腰都著得落 心諗咪撚害人啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞