IG shop討論區(11)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
呢賣淘寶泳衣 好似無乜人講咁
淨係覺得好心就咪鬼搵個未夠秤嘅𡃁妹出嚟賣泳衣啦
賣泳衣但啲model完全sell唔到泳衣嘅健康性感美
睇相都覺得會俾FBI敲門
個個骨瘦如柴仲核突過着普通衫
呢條女成日扮可愛樣真係好嘔心
明明都溝大陸貨仲話見到國產卻步

成日被個店主啲自拍嚇親
點解咁多間都鍾意搵佢做model
發覺skyxxxt都有搵佢
fei姐今次啲衫搞乜 無件買得落手
起碼數到佢有五間做緊Cls

呢間野都西利啦 全店直搬淘寶貨 係連登俾人狙擊完就改十次名 宜家係叫 @_ummu852

起哂佢底啦 四月開既ig shop有成10k followers like數都係買埋淘寶 跟住次次ig廣告都會落重本 我都睇到過幾次 我根本禁一禁落去都知咩事 會用藏青色做形容一定係大陸野唔洗諗
硬係覺得佢嘅樣好怪
唔知係咪副con問題 次次見到佢都好唔舒服

係調色問題定咩 點解排牙好似好黃咁
好心corner幫啲model p好少少先出圖

想講呢間賣韓國衫勁仆街
Serco一出model相佢又問人入唔入
唔是serco fans但人哋出力水請個model返嚟影products相
人哋舖頭呢頭影相post完出嚟 嗰頭就即刻問入唔入貨 仲成日同人講搵到其他韓國衫間入貨廠會有coupons送
買過一次 寄貨寄漏要買家自己俾多次運費
唔好意思都無句
又係佢
Slow over(羊絲)之前喺自己網站賣衫,直頭name件衫做「serco 同款」
然後仲話其他人都係咁 話我哋淨係追擊佢一個扮可憐咁(not exact wordings 但係咁嘅意思)
屌 成日見到啲shop 上完新 佢轉個頭就會有一模一樣嘅款 仲要個價錢係差廿蚊左右 絕對唔會比佢賺囉 size chart乜柒都無 憑乜賺啊佢
係 仲大條道條話係呀詳細size
話佢知腰圍體重 跟佢講話邊個size啱就買
點知佢老味返到嚟唔啱着 10件有3,4件完全着唔到
好柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞