IG shop討論區(11)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
有冇人知呢隻texture同cutting仲有邊間有
https://www.sense-storehk.com/collections/all/products/new-big

之前見另一間賣再平啲但已經sold out
應該被佢買曬

其他from JP/BM都係淘寶
自己衡量啦
間間都係咁 做做下就溝貨
咁應該買咩?
幫襯igshop無問題我覺得 唔睇好評唔睇followers
純睇款同埋店主嘅對答有冇誠意嘅姐
如果間舖多新款又唔貴服務又好 就算係小店都會幫襯!
Slowxxx KRxx同埋個班kol開嘅igshop 真係狗也不了
如果質素好 貴dd我都願意既
始終人地都要賺dd當人工 辛苦錢嚟
睇咗好耐都好似只係得彈嘅鋪頭 無推薦嘅鋪頭
見上面有人整合幫襯過嘅舖頭 都有啲唔伏嘅
啱呀 同一批發價下 質量一樣
係睇你睇啱邊間model靚 而且服務又好去格價啫
有冇啲賣台灣衫嘅舖頭?

其實佢都入勁多質地唔好既垃圾貨
講到自己好有良心咁
有d貨源不一樣
之前知道有d ig shop為咗暴利 買一件正版send返去大陸廠大批做仿版

show就show正版俾你睇 寄就寄仿版

同埋 我唔明點解要睇model靚唔靚
有d model太完美咁 毫無參考價值
自己著上身又會唔同咗 就好sad
真.
有時反而覺得啲細shop
店主影cut樣嘅上身圖仲真實
依家啲ig shop 黎黎去去都係嗰幾個model
又高又瘦 著咩都靚啦
仲要啲相 tune色tune到….
買完返黎 自己著上身就唔同講法啦
有冇人知7749賣既野係真定假?見佢都幾多款
而家好多ig shop唔知影衫定影人個model就靚喇但有時根本睇唔清楚啲衫正正常常影衫唔好咩
商業策略 搵個靚女就晒角度較filter影啲靚相 因為想買嘅人以為自己着完都會好似啲相咁靚

有冇人知道呢一間喺邊度入貨見到佢件褸同埋牛仔褲都好吸引 但係唔知道係咪真係值咁貴因為件褸好似都要千幾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞