其實𥄫人地對波是咪好容易比佢發現

347 回覆
31 Like 14 Dislike
望人幾時都要望對方對眼先
有禮貌
同時人地冇望你
你再即時望佢對波

明未?

其實望到有男同事𥄫其他女同事我哋都會望到話返畀佢知

就係你呢啲仆街 我唔小心姐 洗唔洗見到我避鬼咁避

其實 o 的臭西見你唔係靚仔就開始歧視你, default 左你一望佢就望佢地臭奶,以為自己對波好有寶。對住靚仔就打開對波被人望,真係好 o 惡心, o 的師奶中女都係咁先至令人嬲。香港女人先至咁,去日本南韓東亞南國家,試過做實驗,望女人一兩秒,記住有望樣有望波,佢地都好自然,再試特登好咸濕咁昅住佢地對波,係要望成十幾二十秒,佢地先會走左,有 o 的會西樣,好正常。一返到香港,只要望到多一秒,就會以為你昅佢,起鋼,護胸,差在未叫強姦咋 。去到美國, o 的鬼妹直頭,你望佢,佢對住你笑一笑,我回返個微笑就完,各行各路。 香港女人日日被望妄想症,出街,包頭著中東裝啦

啲女權撚真係
香港地如果啲靚仔知有女𥄫佢
一定會成個人都自信啲同開心啲
啲你啲女人覺得比人望下都會多咗忽肉咁

其實 身體動作話咗你知介唔介意
你望一兩下其實都慣
但唔好嘔心地由上至下咁打量全身
同埋面露猥瑣樣 (啲阿伯咁)
都唔會太介意
同埋會 好定咁望住你對眼引導返你對眼去返對眼
太過份會遮下等你知知你望 等你唔好望得咁過份
有禮貌
同時人地冇望你
你再即時望佢對波

明未?

大家互相提啫
但其實大家都心裡有數 多數係一齊數邊幾個望得特別過份
屌你老母啦,人地正正常常著件tee都要比你視姦,大波有罪啊?人地大波就要比你望啊?
有禮貌
同時人地冇望你
你再即時望佢對波

明未?

其實 o 的臭西見你唔係靚仔就開始歧視你, default 左你一望佢就望佢地臭奶,以為自己對波好有寶。對住靚仔就打開對波被人望,真係好 o 惡心, o 的師奶中女都係咁先至令人嬲。香港女人先至咁,去日本南韓東亞南國家,試過做實驗,望女人一兩秒,記住有望樣有望波,佢地都好自然,再試特登好咸濕咁昅住佢地對波,係要望成十幾二十秒,佢地先會走左,有 o 的會西樣,好正常。一返到香港,只要望到多一秒,就會以為你昅佢,起鋼,護胸,差在未叫強姦咋 。去到美國, o 的鬼妹直頭,你望佢,佢對住你笑一笑,我回返個微笑就完,各行各路。 香港女人日日被望妄想症,出街,包頭著中東裝啦

你咁望人十幾秒咁變態
係日本女性地位低會責怪自己先會搞到咁

我唔知你美國去邊
我住咗廿年 我喺美國大
你望太過份有機畀人兜巴星
或者會同你講 my eyes are up here
http://knowyourmeme.com/memes/my-eyes-are-up-here
可能個女仔見你好似未見過波咁笑9你啫
有禮貌
同時人地冇望你
你再即時望佢對波

明未?

大家互相提啫

八婆行為

咁 唔信你哋唔會成班男仔講
「今日 accounting Debbie 條裙好撚短 心口勁走光好撚正」之類嘅嘢囉

因為你哋男人中實有一兩個厹同我哋扮熟話返我哋知
望左樣先好似無咁覺眼
有禮貌
同時人地冇望你
你再即時望佢對波

明未?

你咁望人十幾秒咁變態
係日本女性地位低會責怪自己先會搞到咁

我唔知你美國去邊
我住咗廿年 我喺美國大
你望太過份有機畀人兜巴星
或者會同你講 my eyes are up here
http://knowyourmeme.com/memes/my-eyes-are-up-here
可能個女仔見你好似未見過波咁笑9你啫

你都 on9 ,你 default 左我望住鬼妹對波啦,我係望一望佢個樣,住廿年又點,咪又係 default 所有男人望你對波,又女權,我真係笑 9 你無波。

用望美國女人個樣同𥄫港女對波比

美國大嘅好少無波
有禮貌
同時人地冇望你
你再即時望佢對波

明未?

屌你老母啦
港女根本做咩都錯
懶係中肯咁

就係你呢 d 臭西港女,搞到其他好好 ge 港女蒙上污點,我只係話你,死臭西,其他港女係無問題,得你係錯。

見係女就又標籤人女權又話人臭西冇波
下次唔分享等你哋嚇走哂女同事之後死得不明不白
屌你老母啦,人地正正常常著件tee都要比你視姦,大波有罪啊?人地大波就要比你望啊?

無人睇你對波,收皮啦

無就好了
有禮貌
同時人地冇望你
你再即時望佢對波

明未?

大家互相提啫

八婆行為

咁 唔信你哋唔會成班男仔講
「今日 accounting Debbie 條裙好撚短 心口勁走光好撚正」之類嘅嘢囉

因為你哋男人中實有一兩個厹同我哋扮熟話返我哋知

我真係唔會講囉,你地公司班人 on9 姐,你地公司咪又係 it 果幾個。以為佢幾個 it 講就全世界男人都講

之前公司都有
走嚟r 水傾就會講啲男仔嘢我哋知
例如啲男仔覺得邊個女仔最正 etc
你唔係嗰個厹唔代表冇
基本返過幾間都會有一兩個

屌你老母啦
港女根本做咩都錯
懶係中肯咁

就係你呢 d 臭西港女,搞到其他好好 ge 港女蒙上污點,我只係話你,死臭西,其他港女係無問題,得你係錯。

o 的女同事都嚇走晒男同事,等無人幫你搬凳換水樽,無得飲水。不過實有 IT 狗公忍唔住。

水樽自己拎啦 唔係真係重成咁
邊個飲到尾邊個換
有男同事話幫手我都多數自己嚟
大波恤衫走光(黑bar)真係好難唔
大波恤衫走光(黑bar)真係好難唔

鬼妹成日都露 bra 帶有啲會故意襯色

屌你老母啦
港女根本做咩都錯
懶係中肯咁

o 的女同事都嚇走晒男同事,等無人幫你搬凳換水樽,無得飲水。不過實有 IT 狗公忍唔住。

水樽自己拎啦 唔係真係重成咁
邊個飲到尾邊個換
有男同事話幫手我都多數自己嚟

自己咁壯,就咪撚話男同事唔幫手搬凳啦

女仔自己換水 夠力既咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞