其實𥄫人地對波是咪好容易比佢發現

347 回覆
31 Like 14 Dislike
有咩問題先

班女人應該披黑布出街
望人幾時都要望對方對眼先
有禮貌
同時人地冇望你
你再即時望佢對波

明未?

學到野了
樓主個名

頭先坐地鐵見到鬼婆發釘,望咗一陣

根住點啊
24小時帶黑超

救生員帶黑超原因

不過都幾佩服佢地唔扯

你個名
係,一定知
女友係大波妹

我ex都係
試吓望多啲佢哋對眼先,而唔係對奶

其實我唔係真係想望佢地對波 但真係忍唔住

上面意思叫你望住人地對眼
等你先確保左人地唔係都望緊你
先好望人對胸
學野啦仔

原來𥄫波也是一門學問
矮仔係會容易俾人發現
利申:186高
仲多d野睇tim

利申 168
望還望,唔好擰頭望,連路人都覺

歌詞
有無人爭係望女女個樣,佢都已經係咁避鳩開你
女仔比人望會避開係正常?

同問 好似成日望完人 佢都會好似避鬼咁避 唉 毒撚望多兩眼係性騷擾
How much 要大聲一點,過去吧

.jpg
你的樣子如何......

...
男人嘅本能/天性嚟
我以前都成日偷望女上司對波

無錯
望咪望!洗乜同佢地客氣

男人睇波天經地義

男人睇波唔駛你教
我都控制唔到

玩bra囉
露得出嚟預咗比人望㗎啦

唔好咁講
着普通鬆鬆地既tee 個領去到鎖骨都比人望
其實心裏唔係太好受
又唔係着得少搏人𥄫 身材生成點又無得揀
好無奈

我其實都唔想望架 都唔知可以望邊
可以教多少少同大波妹見面溝通技巧
唔想比女同事當痴漢
露得出嚟預咗比人望㗎啦

唔好咁講
着普通鬆鬆地既tee 個領去到鎖骨都比人望
其實心裏唔係太好受
又唔係着得少搏人𥄫 身材生成點又無得揀
好無奈

心又想人望證明自己吸引力
又要扮唔想比人望
結論:靚仔ok 呀伯毒撚西面對待

正常樣呢
有禮貌
同時人地冇望你
你再即時望佢對波

明未?

其實望到有男同事𥄫其他女同事我哋都會望到話返畀佢知

就係你呢啲仆街 我唔小心姐 洗唔洗見到我避鬼咁避
基本上你望過去係100%知
有禮貌
同時人地冇望你
你再即時望佢對波

明未?

其實望到有男同事𥄫其他女同事我哋都會望到話返畀佢知

就係你呢啲仆街 我唔小心姐 洗唔洗見到我避鬼咁避

其實 o 的臭西見你唔係靚仔就開始歧視你, default 左你一望佢就望佢地臭奶,以為自己對波好有寶。對住靚仔就打開對波被人望,真係好 o 惡心, o 的師奶中女都係咁先至令人嬲。香港女人先至咁,去日本南韓東亞南國家,試過做實驗,望女人一兩秒,記住有望樣有望波,佢地都好自然,再試特登好咸濕咁昅住佢地對波,係要望成十幾二十秒,佢地先會走左,有 o 的會西樣,好正常。一返到香港,只要望到多一秒,就會以為你昅佢,起鋼,護胸,差在未叫強姦咋 。去到美國, o 的鬼妹直頭,你望佢,佢對住你笑一笑,我回返個微笑就完,各行各路。 香港女人日日被望妄想症,出街,包頭著中東裝啦

屌你老母啦
港女根本做咩都錯
懶係中肯咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞