其實𥄫人地對波是咪好容易比佢發現

347 回覆
31 Like 14 Dislike
發現又點 唔發現又點
其實認真比著有個阿伯或者樣貌冇咁好既男仔起勢咁望,係要望到好誇張我一定西面
但你如果望一兩眼,我又唔覺有咩問題
最緊要都係睇樣

有人博pm

無人要pm, 係你一相情願ge諗法,慳o的啦

衰鬼 想人地留contact都咁傲嬌

過主啦,你想搵生意就行開o的

說好的夠膽就約出o黎
又要引人又要攞貞節牌坊

約出黎,又話我博pm,咁我宜家約你今晚12點和合石墳場門口等,你唔去正仆街。

咁你唔去呢

你兩個會唔會似係果d真係約到出黎,互屌屌到變情侶
怨家情侶

無人要pm, 係你一相情願ge諗法,慳o的啦

衰鬼 想人地留contact都咁傲嬌

過主啦,你想搵生意就行開o的

說好的夠膽就約出o黎
又要引人又要攞貞節牌坊

約出黎,又話我博pm,咁我宜家約你今晚12點和合石墳場門口等,你唔去正仆街。

咁你唔去呢

你兩個會唔會似係果d真係約到出黎,互屌屌到變情侶
怨家情侶

一定唔會 要約佢出嚟我要出麥樂雞 佢唔值 一塊都唔值

我又冇中東衫
佢又話我崇洋西面平胸大隻 雖然佢未見過我就已經咁估定先
溝不到的女是雞是公廁
失敗
利申除左比女朋友發現 未試過失敗
其實唔係有心望,係見到有啲野移動先望多兩眼,跟住就俾人以為我係度望
絲打們 聽小弟澄清下
我從來都唔係用視姦心態黎望 你真係靚 真係吸引左我丫嘛
我都唔想望架 每次望完我都知道自己永遠冇可能識到你 番到屋企同自己做個心理輔導

我都係
其實認真比著有個阿伯或者樣貌冇咁好既男仔起勢咁望,係要望到好誇張我一定西面
但你如果望一兩眼,我又唔覺有咩問題
最緊要都係睇樣

咁又係 換轉個美極豬扒係咁望我
我都西面啦
我成日都會扮睇野時望去
通常睇2秒到,之後再重覆

So far無比人啤過
失敗
利申除左比女朋友發現 未試過失敗

大佬
其實唔係有心望,係見到有啲野移動先望多兩眼,跟住就俾人以為我係度望

Same here
有無人爭係望女女個樣,佢都已經係咁避鳩開你
女仔比人望會避開係正常?

有兩種情況,一係你好靚仔(佢怕醜)一係你好樣衰(想噁唔望),如果係前前的話佢同你刷身而過嗰陣點都會再望你一眼。利申:靚仔

成日係街俾啲女仔望,應該係太樣衰

fit
收皮啦,收理個on9名
咩又毒又很帥咁
收皮啦,收理個on9名
咩又毒又很帥咁

*改埋
收皮啦,收理個on9名
咩又毒又很帥咁

*改埋

收皮啦,收理個on9名
咩又毒又很帥咁

*改埋

咪搞串個party
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞