其實𥄫人地對波是咪好容易比佢發現

347 回覆
31 Like 14 Dislike
我又真係唔信上面隻臭雞比周柏豪望對波會西面
貞節牌坊係對毒撚同呀伯用架姐

駁唔到 臭鴨
名o黎姐 有咩所謂
駁唔到就駁唔到

都係名姐,臭雞,咁撚無恥,死臭雞

比你鬧完又開心d咪當一行一善囉 出到街夠膽屌鳩人至算啦

你又知我唔夠膽屌鳩你,你以為人人上連登都係你咁,你夠膽約出黎,我當面屌到你仆街,唔夠膽就收皮,日行一善,日你老味

有人博pm

無人要pm, 係你一相情願ge諗法,慳o的啦

衰鬼 想人地留contact都咁傲嬌

絲打你條仔蠢定佢蠢

男朋友仔應該聰明小小
男仔都係蠢蠢同傲嬌
望人幾時都要望對方對眼先
有禮貌
同時人地冇望你
你再即時望佢對波

明未?

其實望到有男同事𥄫其他女同事我哋都會望到話返畀佢知

就係你呢啲仆街 我唔小心姐 洗唔洗見到我避鬼咁避

其實 o 的臭西見你唔係靚仔就開始歧視你, default 左你一望佢就望佢地臭奶,以為自己對波好有寶。對住靚仔就打開對波被人望,真係好 o 惡心, o 的師奶中女都係咁先至令人嬲。香港女人先至咁,去日本南韓東亞南國家,試過做實驗,望女人一兩秒,記住有望樣有望波,佢地都好自然,再試特登好咸濕咁昅住佢地對波,係要望成十幾二十秒,佢地先會走左,有 o 的會西樣,好正常。一返到香港,只要望到多一秒,就會以為你昅佢,起鋼,護胸,差在未叫強姦咋 。去到美國, o 的鬼妹直頭,你望佢,佢對住你笑一笑,我回返個微笑就完,各行各路。 香港女人日日被望妄想症,出街,包頭著中東裝啦

屌你老母啦
港女根本做咩都錯
懶係中肯咁

就係你呢 d 臭西港女,搞到其他好好 ge 港女蒙上污點,我只係話你,死臭西,其他港女係無問題,得你係錯。

其他港女又無問題啦
龍門任金鐘仔搬喔

哦,咩金鐘仔 係呀,係你錯,你出世就係錯,so sad

小學雞放暑假鳥

得啖笑 ,臭雞

駁唔到=臭雞

你都認,以後都叫你臭雞

駁唔到 臭鴨
名o黎姐 有咩所謂
駁唔到就駁唔到

都係名姐,臭雞,咁撚無恥,死臭雞

比你鬧完又開心d咪當一行一善囉 出到街夠膽屌鳩人至算啦

你又知我唔夠膽屌鳩你,你以為人人上連登都係你咁,你夠膽約出黎,我當面屌到你仆街,唔夠膽就收皮,日行一善,日你老味

有人博pm

過主啦,你想搵生意就行開o的

說好的夠膽就約出o黎
又要引人又要攞貞節牌坊

有人博pm

過主啦,你想搵生意就行開o的

說好的夠膽就約出o黎
又要引人又要攞貞節牌坊

約出黎,又話我博pm,咁我宜家約你今晚12點和合石墳場門口等,你唔去正仆街。

咁你唔去呢
人在美國廿年咁撚離地係咁踩港男,肯定係崇洋到不得了既傻鳩,可憎你呢D女唔會俾好仔有內涵既仔睇得上,又係double standard港女。去上reddit 4chan啦屌你老母,融入唔到鬼仔鬼妹學咩人崇洋踩港男姐。垃圾老姑婆屌 柴田閪衝出黎柒完未
係好容易發現

然後 靚仔望係冇問題 唔好同我講咩雙重標準 老老竇竇同你出街都唔想比美極視姦一樣

但著得低胸/ 緊身就預左係會比人望 所以如果平時啲人望一兩眼都冇乜野 但唔需要係咁望囉

啲呀伯就真係好撚柒煩既 望撚到實一實 幾廿歲人收收佢啦都扯唔起啦望望望 通常我都會睥鳩返佢地
d 死毒撚聽到女仔介意比人望就撲哂出黎吠 話女仔自大 無人想望對臭波 總之幻想到鬼妹你行埋去視姦佢人地都笑笑口 港女就望下都西面 人地絲打外國出世講返比你知 全世界既女仔都會介意自己既身材比人唔禮貌咁望 跟住又自尊受挫 死咬唔放 係咁臭雞臭雞 哎喲喲

大佬 你將心比己諗下 比d 基佬咸濕伯父露出個淫樣望你條小jj 望你個大籮友 你都會西面啦 你唔覺得嘔心?你會覺得阿叔公佢用藝術眼光欣賞你條鏍絲仔?

唔忿氣咪繼續吠囉 不過係連登比你地吠幾聲臭雞會少忽肉咩?現實世界你地又咪毫無威脅性 無女既可憐蟲

水樽自己拎啦 唔係真係重成咁
邊個飲到尾邊個換
有男同事話幫手我都多數自己嚟

自己咁壯,就咪撚話男同事唔幫手搬凳啦

女仔自己換水 夠力既咩

呢邊好多都有玒瑜珈 cardio kick boxing
你估香港啲女仔咩

其實 同埋好多根本夠力
係嗲下你班男仔畀你哋威啫
冇男仔附近咪自己換
蜘蛛都殺幾隻

你太唔了解女人

係咩
我係女仔表示真心重
換水會叫多個女仔一齊換
絲打你好大隻?

有跑開半馬做開 cardio yoga
應該打得贏香港啲薄Ik ik 男仔

講自己大隻咪得囉,又要挑機話香港男仔薄Ik ik ,香港男人真係唔知邊度得罪你

其實上連登係好奇
有啲似尋根 始終係出世地方
但好多嘢都唔明

1 香港人好似唔多做運動
我住香港嘅家姐話放工都八點有時間瞓下好過
2 唔明點解返香港同小同聚會 係成班男仔請女仔 美國會AA
3 香港男仔普遍好瘦 同埋連登嗰班好仇女仔 同現實生活見到嘅厹好相反 係咪現實係厹上網就屌港女

仲有好多文化差異
搵日開po 詳細問

都唔係 香港都好多肥仔喎
上Lin登仇女既應該就唔係厹
因為Lin登standard 所有女人都係G
利申肥毒
今日出街望之餘都刻意望下d女既反應
有冇人好似我咁,已經自然到係先掃對波再睇樣..
我控制唔到
我都成日望大波,而我覺得大波既女佢無望你但眼尾都feel到你有無望不過佢慣左所以未必會啤返你 另外避唔避睇你靚唔靚仔樣衰就心諗你變態佬,靚仔就知你鐘意大波痴多d你
有幾多絲打知道人望你個波會西面/睥返佢

屌問撚左好多次
搵人答啦
望到咩程度先會西面/睥返佢

我認真答你啦 其實就咁望兩望 介意既程度真係好睇人 有d女仔費事心煩 會當唔知算 有d女仔可能之前有d 好差既經歷 例如讀書果陣比人笑過 或者因爲身材比人騷擾過 咁肯定會敏感好多 一sense到有人望就會即刻用個西樣同肢體動作保護自己

而其實係肯定知你望邊 不過反應幾大視乎人而言啦 咁你唔好以為西樣果d人先知 你望 基本上佢一另過黎佢見到你視線集中稍為下傾 個人牛牛豆豆咁 都知咩事 差在會唔會比你知佢介意 有時同你熟怕老尷 怕比你唱擺款 又可能扮唔知

至於香港d 伯父就個個都會西 因為你唔西佢地真係會批你對波 或者哄埋黎

大家以後見到大波靚女同廢老同車 記住放膽坐靚女格黎 保護佢地 唔好比廢老有機可乘 表現得有風度d 分分鐘溝埋佢返屋企除哂衫點望都得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞