其實𥄫人地對波是咪好容易比佢發現

347 回覆
31 Like 14 Dislike
望人幾時都要望對方對眼先
有禮貌
同時人地冇望你
你再即時望佢對波

明未?

其實望到有男同事𥄫其他女同事我哋都會望到話返畀佢知

就係你呢啲仆街 我唔小心姐 洗唔洗見到我避鬼咁避

其實 o 的臭西見你唔係靚仔就開始歧視你, default 左你一望佢就望佢地臭奶,以為自己對波好有寶。對住靚仔就打開對波被人望,真係好 o 惡心, o 的師奶中女都係咁先至令人嬲。香港女人先至咁,去日本南韓東亞南國家,試過做實驗,望女人一兩秒,記住有望樣有望波,佢地都好自然,再試特登好咸濕咁昅住佢地對波,係要望成十幾二十秒,佢地先會走左,有 o 的會西樣,好正常。一返到香港,只要望到多一秒,就會以為你昅佢,起鋼,護胸,差在未叫強姦咋 。去到美國, o 的鬼妹直頭,你望佢,佢對住你笑一笑,我回返個微笑就完,各行各路。 香港女人日日被望妄想症,出街,包頭著中東裝啦

依家我見到啲大波同事都唔會望佢地講野 費事被當成痴線佬
係會所泳池工作 好鬼多鬼妹,開頭我真係控制唔到
後來有次畀個鬼婆話我 creepy 我就開始改下呢個壞習慣。
然後有一次一個成日幫襯嘅鬼婆嚟買嘢 (我已經習慣淨係注視佢哋雙眼) ,佢口噏噏自言自語細細聲話我 impressive 乜乜乜 讚我無再淨係望佢哋個心口。
全場比堅尼真係好一個大考驗

要成日同自己講有咩好睇望少眼啦,但係大波靚女真係會令男人失去理性

咪臭系 大波妹真係好難忍唔望
望人幾時都要望對方對眼先
有禮貌
同時人地冇望你
你再即時望佢對波

明未?

其實望到有男同事𥄫其他女同事我哋都會望到話返畀佢知

就係你呢啲仆街 我唔小心姐 洗唔洗見到我避鬼咁避

其實 o 的臭西見你唔係靚仔就開始歧視你, default 左你一望佢就望佢地臭奶,以為自己對波好有寶。對住靚仔就打開對波被人望,真係好 o 惡心, o 的師奶中女都係咁先至令人嬲。香港女人先至咁,去日本南韓東亞南國家,試過做實驗,望女人一兩秒,記住有望樣有望波,佢地都好自然,再試特登好咸濕咁昅住佢地對波,係要望成十幾二十秒,佢地先會走左,有 o 的會西樣,好正常。一返到香港,只要望到多一秒,就會以為你昅佢,起鋼,護胸,差在未叫強姦咋 。去到美國, o 的鬼妹直頭,你望佢,佢對住你笑一笑,我回返個微笑就完,各行各路。 香港女人日日被望妄想症,出街,包頭著中東裝啦

依家我見到啲大波同事都唔會望佢地講野 費事被當成痴線佬

痴撚線
有好牌都唔識上

點上啊 我可能係佢地心目中介定左係毒撚
好!容!易!
前幾日有個呀伯行行下擰轉頭停係到望住我,我同自己講佢可能攰停低姐,但係佢好明顯係望住我個胸,到我係佢隔離經過超越佢之後,佢就hi下我,再吊我尾,跟住我就行慢啲俾佢行先,佢就不停擰轉面係咁望撚住哂 吊係咪啲呀伯呀叔特別飢渴?
其實你望冇乜所謂,只要你唔撚好比我見到你望,望好撚耐或者望得好撚出面誇張就得啦 望得咁出面係咪想駁吊呢?
btw,我發覺係得香港先會咁誇張,好似前世未見過咁

我又無佢咁誇張 我都係好順眼由上睇到對波 可能啊伯真係前世未見過呢
屌你老母啦,人地正正常常著件tee都要比你視姦,大波有罪啊?人地大波就要比你望啊?

你有胸咩
簡單黎講,
樣衰毒撚=視姦
高大鬼佬=欣賞
晒鳩氣啦,日頭就拎住貞節牌坊不可侵犯,
夜晚咪又係落老蘭,比d 鬼佬讚兩讚就比人屌
簡單黎講,
樣衰毒撚=視姦
高大鬼佬=欣賞
晒鳩氣啦,日頭就拎住貞節牌坊不可侵犯,
夜晚咪又係落老蘭,比d 鬼佬讚兩讚就比人屌

Sad but true
朝朝坐荃灣線見到啲廢老嘅樣真係好淫 車箱一有女,周圍十幾對眼掃住, 有啲上下掃完望開一兩秒又掃十秒,眼定定望實人對波

有次勁誇張 有個細粒大波妹
目測有f 著普通t shirt
個廢老直情由上車個刻就望住佢
個女仔就企埋一邊
企係有玻璃隔住個d位
架車好少人
差唔到坐位都有好多空左
都夠膽行過條女隔離企
痴撚線

得罪講句 廢老都果頭近 怕乜鳩

自己咁壯,就咪撚話男同事唔幫手搬凳啦

女仔自己換水 夠力既咩

呢邊好多都有玒瑜珈 cardio kick boxing
你估香港啲女仔咩

其實 同埋好多根本夠力
係嗲下你班男仔畀你哋威啫
冇男仔附近咪自己換
蜘蛛都殺幾隻

你太唔了解女人

係咩
我係女仔表示真心重
換水會叫多個女仔一齊換
絲打你好大隻?

有跑開半馬做開 cardio yoga
應該打得贏香港啲薄Ik ik 男仔

講自己大隻咪得囉,又要挑機話香港男仔薄Ik ik ,香港男人真係唔知邊度得罪你

其實上連登係好奇
有啲似尋根 始終係出世地方
但好多嘢都唔明

1 香港人好似唔多做運動
我住香港嘅家姐話放工都八點有時間瞓下好過
2 唔明點解返香港同小同聚會 係成班男仔請女仔 美國會AA
3 香港男仔普遍好瘦 同埋連登嗰班好仇女仔 同現實生活見到嘅厹好相反 係咪現實係厹上網就屌港女

仲有好多文化差異
搵日開po 詳細問

試著不要唔好騎劫我的post
靚女大波妹由細到大都係焦點所在

俾人望係會散發自信嘅氣場,甚至用勝利得戚嘅眼神肢體動作挑逗返你

係啲醜女豬閪自卑心作祟先會遮遮掩掩驚死蝕底

真係想講句好心你慳啲啦我唔小心望到你咋

利申:出街俾人𥄫多過𥄫人

俾人望係會散發自信嘅氣場,甚至用勝利得戚嘅眼神肢體動作挑逗返你

大明星同暗星比人發現既分別

你講得幾中points 我返工果度呢兩種人都有
靚女大波妹都應該feel到我望佢 但反而都會挑逗下我
屌 搞到我沉船做兵
喪望就一定介意啦

望兩野就睇你靚唔靚仔喇

自問唔靚仔 但唔洗當我痴線佬啊嘛
男仔表示飛釘成日比呀嬸望

尻少陣當幫忙
望咪望!洗乜同佢地客氣

大(肥仔)波肥宅表示成日都比女望
人在美國廿年咁撚離地係咁踩港男,肯定係崇洋到不得了既傻鳩,可憎你呢D女唔會俾好仔有內涵既仔睇得上,又係double standard港女。去上reddit 4chan啦屌你老母,融入唔到鬼仔鬼妹學咩人崇洋踩港男姐。垃圾老姑婆屌 柴田閪衝出黎柒完未

其實我返鬼佬公司有上 Reddit slashdot
Meme 都好熟
但冇鬼妹咁鍾意蒲咁鍾意 Kim Kardashian
呢邊都有香港男仔 返香港大部份都正常
係呢度多乜都話人港女
乜都話港女錯嘅鍵盤戰士啫

女仔自己換水 夠力既咩

呢邊好多都有玒瑜珈 cardio kick boxing
你估香港啲女仔咩

其實 同埋好多根本夠力
係嗲下你班男仔畀你哋威啫
冇男仔附近咪自己換
蜘蛛都殺幾隻

你太唔了解女人

係咩
我係女仔表示真心重
換水會叫多個女仔一齊換
絲打你好大隻?

有跑開半馬做開 cardio yoga
應該打得贏香港啲薄Ik ik 男仔

講自己大隻咪得囉,又要挑機話香港男仔薄Ik ik ,香港男人真係唔知邊度得罪你

其實上連登係好奇
有啲似尋根 始終係出世地方
但好多嘢都唔明

1 香港人好似唔多做運動
我住香港嘅家姐話放工都八點有時間瞓下好過
2 唔明點解返香港同小同聚會 係成班男仔請女仔 美國會AA
3 香港男仔普遍好瘦 同埋連登嗰班好仇女仔 同現實生活見到嘅厹好相反 係咪現實係厹上網就屌港女

仲有好多文化差異
搵日開po 詳細問

試著不要唔好騎劫我的post

不要唔好係咪 double negative
絲打們 聽小弟澄清下
我從來都唔係用視姦心態黎望 你真係靚 真係吸引左我丫嘛
我都唔想望架 每次望完我都知道自己永遠冇可能識到你 番到屋企同自己做個心理輔導
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞