其實𥄫人地對波是咪好容易比佢發現

347 回覆
31 Like 14 Dislike
簡單黎講,
樣衰毒撚=視姦
高大鬼佬=欣賞
晒鳩氣啦,日頭就拎住貞節牌坊不可侵犯,
夜晚咪又係落老蘭,比d 鬼佬讚兩讚就比人屌

o 的女同事都嚇走晒男同事,等無人幫你搬凳換水樽,無得飲水。不過實有 IT 狗公忍唔住。

水樽自己拎啦 唔係真係重成咁
邊個飲到尾邊個換
有男同事話幫手我都多數自己嚟

自己咁壯,就咪撚話男同事唔幫手搬凳啦

女仔自己換水 夠力既咩

呢邊好多都有玒瑜珈 cardio kick boxing
你估香港啲女仔咩

其實 同埋好多根本夠力
係嗲下你班男仔畀你哋威啫
冇男仔附近咪自己換
蜘蛛都殺幾隻

你太唔了解女人

係咩
我係女仔表示真心重
換水會叫多個女仔一齊換
絲打你好大隻?

人地美國大,又練kick boxing, 有男人用就男人做,無時就好似wonder woman咁一隻手指尾,輕輕一挑,直上三呎水機上。

唔會使男人做嘢
一來自己做得嚟
二嚟唔想有人情債
一般男仔對乜都唔使靠男人嘅女人束手無策
朝朝坐荃灣線見到啲廢老嘅樣真係好淫 車箱一有女,周圍十幾對眼掃住, 有啲上下掃完望開一兩秒又掃十秒,眼定定望實人對波

有次勁誇張 有個細粒大波妹
目測有f 著普通t shirt
個廢老直情由上車個刻就望住佢
個女仔就企埋一邊
企係有玻璃隔住個d位
架車好少人
差唔到坐位都有好多空左
都夠膽行過條女隔離企
痴撚線

水樽自己拎啦 唔係真係重成咁
邊個飲到尾邊個換
有男同事話幫手我都多數自己嚟

自己咁壯,就咪撚話男同事唔幫手搬凳啦

女仔自己換水 夠力既咩

呢邊好多都有玒瑜珈 cardio kick boxing
你估香港啲女仔咩

其實 同埋好多根本夠力
係嗲下你班男仔畀你哋威啫
冇男仔附近咪自己換
蜘蛛都殺幾隻

你太唔了解女人

係咩
我係女仔表示真心重
換水會叫多個女仔一齊換
絲打你好大隻?

有跑開半馬做開 cardio yoga
應該打得贏香港啲薄Ik ik 男仔

講自己大隻咪得囉,又要挑機話香港男仔薄Ik ik ,香港男人真係唔知邊度得罪你

其實上連登係好奇
有啲似尋根 始終係出世地方
但好多嘢都唔明

1 香港人好似唔多做運動
我住香港嘅家姐話放工都八點有時間瞓下好過
2 唔明點解返香港同小同聚會 係成班男仔請女仔 美國會AA
3 香港男仔普遍好瘦 同埋連登嗰班好仇女仔 同現實生活見到嘅厹好相反 係咪現實係厹上網就屌港女

仲有好多文化差異
搵日開po 詳細問
望人幾時都要望對方對眼先
有禮貌
同時人地冇望你
你再即時望佢對波

明未?

其實望到有男同事𥄫其他女同事我哋都會望到話返畀佢知

就係你呢啲仆街 我唔小心姐 洗唔洗見到我避鬼咁避

其實 o 的臭西見你唔係靚仔就開始歧視你, default 左你一望佢就望佢地臭奶,以為自己對波好有寶。對住靚仔就打開對波被人望,真係好 o 惡心, o 的師奶中女都係咁先至令人嬲。香港女人先至咁,去日本南韓東亞南國家,試過做實驗,望女人一兩秒,記住有望樣有望波,佢地都好自然,再試特登好咸濕咁昅住佢地對波,係要望成十幾二十秒,佢地先會走左,有 o 的會西樣,好正常。一返到香港,只要望到多一秒,就會以為你昅佢,起鋼,護胸,差在未叫強姦咋 。去到美國, o 的鬼妹直頭,你望佢,佢對住你笑一笑,我回返個微笑就完,各行各路。 香港女人日日被望妄想症,出街,包頭著中東裝啦

屌你老母啦
港女根本做咩都錯
懶係中肯咁

就係你呢 d 臭西港女,搞到其他好好 ge 港女蒙上污點,我只係話你,死臭西,其他港女係無問題,得你係錯。

其他港女又無問題啦
龍門任金鐘仔搬喔

哦,咩金鐘仔 係呀,係你錯,你出世就係錯,so sad

小學雞放暑假鳥

得啖笑 ,臭雞

駁唔到=臭雞

你都認,以後都叫你臭雞

駁唔到 臭鴨
名o黎姐 有咩所謂
駁唔到就駁唔到

都係名姐,臭雞,咁撚無恥,死臭雞

比你鬧完又開心d咪當一行一善囉 出到街夠膽屌鳩人至算啦
簡單黎講,
樣衰毒撚=視姦
高大鬼佬=欣賞
晒鳩氣啦,日頭就拎住貞節牌坊不可侵犯,
夜晚咪又係落老蘭,比d 鬼佬讚兩讚就比人屌

agger

原來又係反社會連登仔
仲等我真心膠添

得啖笑 ,臭雞

駁唔到=臭雞

你都認,以後都叫你臭雞

駁唔到 臭鴨
名o黎姐 有咩所謂
駁唔到就駁唔到

你又知我唔夠膽屌鳩你,你以為人人上連登都係你咁,你夠膽約出黎,我當面屌到你仆街,唔夠膽就收皮,日行一善,日你老味

下次返香港約下先
點解叫金鐘仔?
係咪同㩒鐘仔有關
有禮貌
同時人地冇望你
你再即時望佢對波

明未?

其實 o 的臭西見你唔係靚仔就開始歧視你, default 左你一望佢就望佢地臭奶,以為自己對波好有寶。對住靚仔就打開對波被人望,真係好 o 惡心, o 的師奶中女都係咁先至令人嬲。香港女人先至咁,去日本南韓東亞南國家,試過做實驗,望女人一兩秒,記住有望樣有望波,佢地都好自然,再試特登好咸濕咁昅住佢地對波,係要望成十幾二十秒,佢地先會走左,有 o 的會西樣,好正常。一返到香港,只要望到多一秒,就會以為你昅佢,起鋼,護胸,差在未叫強姦咋 。去到美國, o 的鬼妹直頭,你望佢,佢對住你笑一笑,我回返個微笑就完,各行各路。 香港女人日日被望妄想症,出街,包頭著中東裝啦

屌你老母啦
港女根本做咩都錯
懶係中肯咁

就係你呢 d 臭西港女,搞到其他好好 ge 港女蒙上污點,我只係話你,死臭西,其他港女係無問題,得你係錯。

其他港女又無問題啦
龍門任金鐘仔搬喔

小學雞放暑假鳥

得啖笑 ,臭雞

駁唔到=臭雞

你都認,以後都叫你臭雞

駁唔到 臭鴨
名o黎姐 有咩所謂
駁唔到就駁唔到

你又知我唔夠膽屌鳩你,你以為人人上連登都係你咁,你夠膽約出黎,我當面屌到你仆街,唔夠膽就收皮,日行一善,日你老味

有人博pm

駁唔到=臭雞

你都認,以後都叫你臭雞

駁唔到 臭鴨
名o黎姐 有咩所謂
駁唔到就駁唔到

有人博pm

連登有 PM 嘅咩
哈哈你知個答案既,唔好呃自己

得啖笑 ,臭雞

駁唔到=臭雞

你都認,以後都叫你臭雞

駁唔到 臭鴨
名o黎姐 有咩所謂
駁唔到就駁唔到

下次返香港約下先
點解叫金鐘仔?
係咪同㩒鐘仔有關

請google金鐘 連登
第一張就係鳥

你都認,以後都叫你臭雞

駁唔到 臭鴨
名o黎姐 有咩所謂
駁唔到就駁唔到

下次返香港約下先
點解叫金鐘仔?
係咪同㩒鐘仔有關

第一張就係鳥

噢 m 記
佢係搞手定出席咗

駁唔到=臭雞

你都認,以後都叫你臭雞

駁唔到 臭鴨
名o黎姐 有咩所謂
駁唔到就駁唔到

有人博pm

連登有 PM 嘅咩

上慣舊登 自膠
留wts 約炮
有禮貌
同時人地冇望你
你再即時望佢對波

明未?

屌你老母啦
港女根本做咩都錯
懶係中肯咁

其他港女又無問題啦
龍門任金鐘仔搬喔

小學雞放暑假鳥

得啖笑 ,臭雞

駁唔到=臭雞

你都認,以後都叫你臭雞

駁唔到 臭鴨
名o黎姐 有咩所謂
駁唔到就駁唔到

有人博pm

無人要pm, 係你一相情願ge諗法,慳o的啦

衰鬼 想人地留contact都咁傲嬌

你都認,以後都叫你臭雞

駁唔到 臭鴨
名o黎姐 有咩所謂
駁唔到就駁唔到

下次返香港約下先
點解叫金鐘仔?
係咪同㩒鐘仔有關

第一張就係鳥

噢 m 記
佢係搞手定出席咗

我都唔知咩係金鐘仔,條臭雞on99,講野1999

新會然

駁唔到 臭鴨
名o黎姐 有咩所謂
駁唔到就駁唔到

有人博pm

無人要pm, 係你一相情願ge諗法,慳o的啦

衰鬼 想人地留contact都咁傲嬌

絲打你條仔蠢定佢蠢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞