其實𥄫人地對波是咪好容易比佢發現

347 回覆
31 Like 14 Dislike

唔好咁講
着普通鬆鬆地既tee 個領去到鎖骨都比人望
其實心裏唔係太好受
又唔係着得少搏人𥄫 身材生成點又無得揀
好無奈

心又想人望證明自己吸引力
又要扮唔想比人望
結論:靚仔ok 呀伯毒撚西面對待

你唔明啲阿伯係會彎低身放個頭喺你面前望
同埋班IT餓男著緊身少少會真係會目不轉睛咁望
你會覺得使唔使咁呀 咁明張目膽 咁

原來都有人同我一樣咁諗

我咪話靚仔ok 睇唔到?

尻少陣當幫忙啦 香港地就係太多你呢啲唔識專重女性既人
而家話你知 靚仔都唔得 其實都為數不少人因為自己身材而困擾想縮胸

望兩望就起晒鋼
鑲金 係咪日日ff全世界都想溝你
望完之後點頭微笑
露得出嚟預咗比人望㗎啦

唔好咁講
其實心裏唔係太好受
好無奈

又要扮唔想比人望

屌你老母 八婆 關it咩事呀

其實係因為我公司除咗 IT 基本全女
得一兩個 sales + director grade 係男

同埋個 sales 比較陽光冇𥄫得咁出面
可能佢哋要學識唔可以畀客見到佢哋𥄫所以冇咁明顯
你哋𥄫咗幾多年波 我哋就留意咗畀人𥄫咗幾多年
由細個阿媽就會教啲男人好咸濕
同埋女同事之間會講邊個邊個𥄫得好出面咁
著低少少鬆少少衫
見到畀人𥄫會拉一拉或者搵外套交差手咁包一包
你應該就知其實我知你𥄫緊
不過發覺鬼佬好少少會主要望眼
香港啲人就算拉埋件衫都仲會狂望 好唔醒目

其實係你以為人地𥄫你,香港地咁細,以為男人望一望你就𥄫你,你講到好似無著衫咁,你應該好似中東o的女人咁包到實一實就岩,以為自己對波好巴閉。忍撚夠你呢o的臭西。

你睇唔到人望邊嘅咩

記得有個片幾年前要 lecture hall 班男仔戴啲 laser pointer 嘢喺頭 之後有個吊帶小背心大波妹入嚟
啲 laser pointer 全部指住個女仔個胸
好似係美國
露得出嚟預咗比人望㗎啦

唔好咁講
其實心裏唔係太好受
好無奈

又要扮唔想比人望

原來都有人同我一樣咁諗

而家話你知 靚仔都唔得 其實都為數不少人因為自己身材而困擾想縮胸

唔得?報警囉屌你老母

又要扮唔想比人望

原來都有人同我一樣咁諗

望兩望就起晒鋼

好多女人都起鋼,向街迎頭行,D中女行近小小(三呎未到)就雙手抱胸,我心諗你對臭波邊撚個掂你,你阻住我行呀,唔好同我講我的樣子如何,就算我係好撚樣衰,你咁樣就係唔尊重人,好多女人會話要尊重女性,其實女人都要尊重男人,尊重係雙向。其實我唔想望到你,只係你咁岩向我前出現。

你都唔明個分別
你望我對眼
望我塊面
望我個袋
望我條裙
望我個胸
望我對腳

我係會睇到囉
你唔係真係當人白痴嘛
都話你望咗幾多年
我哋就畀人望咗幾多年
對方望緊啲乜其實大家心照啦
著低少少鬆少少衫

其實係你以為人地𥄫你,香港地咁細,以為男人望一望你就𥄫你,你講到好似無著衫咁,你應該好似中東o的女人咁包到實一實就岩,以為自己對波好巴閉。忍撚夠你呢o的臭西。

你睇唔到人望邊嘅咩

記得有個片幾年前要 lecture hall 班男仔戴啲 laser pointer 嘢喺頭 之後有個吊帶小背心大波妹入嚟
好似係美國

你都識講小背心大波女,我講緊有好多女人著衫正正常常,見到男人都好怕人地望,預先起曬鋼。

其實因為香港有 C 已經會好多人𥄫
好多人其實都唔止
唔會敢著太緊 或者 push up
會寒背因爲唔想畀人太注視
恤衫 g2000 嗰啲會少少緊
美國碼背同膞頭太大袖太闊 香港碼會爆鈕
上面啲人個名

成個畫面出哂黎

我想問上面絲打
一句講哂 你地鐘唔鐘意人地望你

原來都有人同我一樣咁諗

望兩望就起晒鋼

好多女人都起鋼,向街迎頭行,D中女行近小小(三呎未到)就雙手抱胸,我心諗你對臭波邊撚個掂你,你阻住我行呀,唔好同我講我的樣子如何,就算我係好撚樣衰,你咁樣就係唔尊重人,好多女人會話要尊重女性,其實女人都要尊重男人,尊重係雙向。其實我唔想望到你,只係你咁岩向我前出現。

你都唔明個分別
你望我對眼
望我塊面
望我個袋
望我條裙
望我個胸
望我對腳

我係會睇到囉
你唔係真係當人白痴嘛
都話你望咗幾多年
我哋就畀人望咗幾多年
對方望緊啲乜其實大家心照啦

我無當你白痴,只係你睇得自己太高,以為人地睇一眼就一定係睇你,香港地咁撚細,就算係望到你咁又點,被望妄想症,唔好出街啦。可能見你好樣衰多望你兩眼,望你可以有好多種原因。

係樣衰就望第二度啦
唔係講坐地鐵嗰啲
係開會喺街行過會𥄫
著短裙有啲真係會拎轉頭望
或者想望多次頭先個女仔咁撚樣衰嘅咁囉
你下次留言下喺街啲阿伯點望女你先再話乜被害妄想啦
著低少少鬆少少衫

你睇唔到人望邊嘅咩

好似係美國

你都識講小背心大波女,我講緊有好多女人著衫正正常常,見到男人都好怕人地望,預先起曬鋼。

好多人其實都唔止

係呀 所以大波妹畀人望都好正常
坐車冇野做咪望下你
以為自己仙女咩
我想問上面絲打

靚仔咪ok

問過身邊讀u d女仔fd
真係靚仔既男神望根本冇問題
著低少少鬆少少衫

你睇唔到人望邊嘅咩

好似係美國

好多人其實都唔止

絲打我明白
我想問上面絲打

靚仔咪ok

問過身邊讀u d女仔fd
真係靚仔既男神望根本冇問題

雙重標準
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞