其實𥄫人地對波是咪好容易比佢發現

347 回覆
31 Like 14 Dislike
試吓望多啲佢哋對眼先,而唔係對奶

其實我唔係真係想望佢地對波 但真係忍唔住

我都係

上面意思叫你望住人地對眼
等你先確保左人地唔係都望緊你
先好望人對胸
學野啦仔

露得出嚟預咗比人望㗎啦

唔好咁講
着普通鬆鬆地既tee 個領去到鎖骨都比人望
其實心裏唔係太好受
又唔係着得少搏人𥄫 身材生成點又無得揀
好無奈

心又想人望證明自己吸引力
又要扮唔想比人望
結論:靚仔ok 呀伯毒撚西面對待

你唔明啲阿伯係會彎低身放個頭喺你面前望
同埋班IT餓男著緊身少少會真係會目不轉睛咁望
你會覺得使唔使咁呀 咁明張目膽 咁

啲阿叔阿伯真係會彎低腰 成個人側晒 成個頭180度 擰轉哄埋望 一啲都冇誇張

得香港啲阿叔阿伯會咁 好難頂
露得出嚟預咗比人望㗎啦

唔好咁講
其實心裏唔係太好受
好無奈

又要扮唔想比人望

啲阿叔阿伯真係會彎低腰 成個人側晒 成個頭180度 擰轉哄埋望 一啲都冇誇張

對眼唔好又要目及嘢
有啲仆街仲會用手踭一嘢壓落嚟
我冇胸+圓領tee都照殺
痴撚線
香港d呀伯呀叔應該係全世界最賤最咸濕既生物
我都見唔少d呀伯唔係望實咁簡單
係迎頭行果陣突登用手撞下d女 搭車專坐女隔離坐勁埋 對眼又要鬼鬼祟祟咁
總之成個格都係好陰陰濕濕咁好嘔心

上面意思叫你望住人地對眼
等你先確保左人地唔係都望緊你
先好望人對胸
學野啦仔

都會feel到有對眼瞄住自己對波架
都係個句
靚仔既
話之你睥到衡對波都唔會遮
你哋𥄫咗幾多年波 我哋就留意咗畀人𥄫咗幾多年
由細個阿媽就會教啲男人好咸濕
同埋女同事之間會講邊個邊個𥄫得好出面咁
著低少少鬆少少衫
見到畀人𥄫會拉一拉或者搵外套交差手咁包一包
你應該就知其實我知你𥄫緊
不過發覺鬼佬好少少會主要望眼
香港啲人就算拉埋件衫都仲會狂望 好唔醒目
[ember]預咗實有人話𥄫我個胸點解咁平

你哋鍾意啦 [/ember]

on9仔 打出黎又部分加密

柴田ミチコ2 小時前
衰撚左仲咁串

洗唔洗踢番比你啊?
人地外國d女 點似得港女又細又要遮
金鐘繁忙時間啲鬼妹
你哋𥄫咗幾多年波 我哋就留意咗畀人𥄫咗幾多年
由細個阿媽就會教啲男人好咸濕
同埋女同事之間會講邊個邊個𥄫得好出面咁
著低少少鬆少少衫
見到畀人𥄫會拉一拉或者搵外套交差手咁包一包
你應該就知其實我知你𥄫緊
不過發覺鬼佬好少少會主要望眼
香港啲人就算拉埋件衫都仲會狂望 好唔醒目
[ember]預咗實有人話𥄫我個胸點解咁平

你哋鍾意啦 [/ember]

on9仔 打出黎又部分加密

柴田ミチコ2 小時前

做咩啫你
係好撚易俾人發現
試過同呀sir tu拖俾我發現佢係咁𥄫我對波
第二次係同另一個呀sir係lift到同我傾計 但對眼望撚住我對波

番屋企打飛機啦屌你
對唔住
真係好自然就會望左去對波到
其實男人望都冇野,女人先係最恐怖
你著低胸少少咋,啲平胸妹就由頭望到你落腳,用眼神鄙視你,我心諗駛唔駛咁仇視
利申大波
望又話你咸濕 唔望又話你gay佬
以前讀書比女同學兜口兜面問我係咪gay 因為冇見過我女
(真心問,非假膠)

其實絲打可唔可以講下
點樣𥄫係可以接受,或者點樣𥄫得黎可以不造成困擾
先唔講條仔樣子如何/條女屈人痴漢果d情況
前者隨時係你𥄫返條仔轉頭,後者已經係品格問題
返返去𥄫女/波唔想比人發現先唔該

自己平時盡量掃過一眼就望另一邊 (靚女既補多眼,迫自己唔過三眼)
但放工攰到死,精神唔集中,一唔小心真係會𥄫多一秒半秒
之後會有些少內疚,不過!
頂你,企直向前望就係樣,低少少就係胸,再落去就係腰同腿
Gay test咩大佬
生出黎係咁,我都唔想架

至於果d阿叔阿伯專登去到你面前,出埋手
其實已經係睥而唔係𥄫,甚至算性騷擾

原來都有人同我一樣咁諗

我咪話靚仔ok 睇唔到?

尻少陣當幫忙啦 香港地就係太多你呢啲唔識專重女性既人
而家話你知 靚仔都唔得 其實都為數不少人因為自己身材而困擾想縮胸

望兩望就起晒鋼
鑲金 係咪日日ff全世界都想溝你

好多女人都起鋼,向街迎頭行,D中女行近小小(三呎未到)就雙手抱胸,我心諗你對臭波邊撚個掂你,你阻住我行呀,唔好同我講我的樣子如何,就算我係好撚樣衰,你咁樣就係唔尊重人,好多女人會話要尊重女性,其實女人都要尊重男人,尊重係雙向。其實我唔想望到你,只係你咁岩向我前出現。

你都唔明個分別
你望我對眼
望我塊面
望我個袋
望我條裙
望我個胸
望我對腳

我係會睇到囉
你唔係真係當人白痴嘛
都話你望咗幾多年
我哋就畀人望咗幾多年
對方望緊啲乜其實大家心照啦

其實望真係會睇到
有次我著牛仔褲唔記得拉褲鏈
有幾個女仔第一眼就望落去

我先知咩事
可能本身大兜
去屌d fashion designer 啦 跟本男人衫好難可以露到肉,其實要做保護係做到
係d designer 設計到你件衫個胸口位咁低咁鬆, 你自己諗點解d 人要咁設計啦
同埋有時女人要走光真係好難望唔到
連登仔邏輯:
著得多=無波港女咪撚獻世

著得少 唔想俾你望=
個西鑲金架 扮上菜 臭西 見到靚仔咪又係腿張開

著得少 俾你望=
臭雞 不知廉恥 博屌 係雞係公廁 俾人姦都抵

結論:連登仔覺得所有女人係雞
我想問上面絲打
一句講哂 你地鐘唔鐘意人地望你

靚仔咪ok

問過身邊讀u d女仔fd
真係靚仔既男神望根本冇問題

200磅暗瘡大肥西同大波長腿靚女視姦你,你都同一個態度?
露得出嚟預咗比人望㗎啦

唔好咁講
其實心裏唔係太好受
好無奈

又要扮唔想比人望

絲打我完全明白, 真係好撚憎香港d叔伯
望得好撚誇, 只要著貼少少就流撚哂口水咁
仲會出聲講d說話, 真係嬲撚到震

有時唔係香港女仔自大以為自己有寶, 你地可以留意下香港d叔伯望後生女望到有幾撚猥瑣你地就明點解d女咁撚自保
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞