其實𥄫人地對波是咪好容易比佢發現

347 回覆
31 Like 14 Dislike
望完一眼唔再望又點睇?
衰撚左仲咁串

差人先生~
最鍾意望一望d女然後用個鄙視嘅樣擰歪面
最鍾意望一望d女然後用個鄙視嘅樣擰歪面

你講d女鄙視你
真是荒謬 把自己看得那麼高
其實女仔對奶係特別敏感
我對波都唔細,但從來唔覺有人昄過自己。
可能個樣太肉酸,好想俾人視姦
你以為班臭閪唔知自己大波咩
男人天性黎

唔女木再𥄫我條女
先唔講廢叔廢伯
正常男仔同女仔講野
望實對眼會好怪 所以會分心望下四周圍
但男人天性就係咁 不自覺地就望左去心口
好容易被吸引過去 如果個男仔唔望你
一係定力好 一係對你無興趣
覺得你一d吸引力都無
如果女性們覺得感覺唔好
真係要做d動作遮一遮 提一提
男人天生就係咁 因為女人係幾神秘
上面啲人個名

成個畫面出哂黎

點解要𥄫唔光明正大望,反正啲女都一定知,何不直接啲冇咁肉酸
唔明有咩好望
喂 哥仔尊重下丫~
先唔講廢叔廢伯
正常男仔同女仔講野
望實對眼會好怪 所以會分心望下四周圍
但男人天性就係咁 不自覺地就望左去心口
好容易被吸引過去 如果個男仔唔望你
一係定力好 一係對你無興趣
覺得你一d吸引力都無
如果女性們覺得感覺唔好
真係要做d動作遮一遮 提一提
男人天生就係咁 因為女人係幾神秘

講嘢望住對方眼係基本尊重喎
咁你哋去見客唔係眼神對望係去望人胸咩
擺到明望啦,有咩問題?想人唔望咪著樽領衫出街囉!
擺到明望啦,有咩問題?想人唔望咪著樽領衫出街囉!

著住樽領 tight knit top 除咗低開恤衫外最多人望
不過我好少吊帶
好!容!易!
前幾日有個呀伯行行下擰轉頭停係到望住我,我同自己講佢可能攰停低姐,但係佢好明顯係望住我個胸,到我係佢隔離經過超越佢之後,佢就hi下我,再吊我尾,跟住我就行慢啲俾佢行先,佢就不停擰轉面係咁望撚住哂 吊係咪啲呀伯呀叔特別飢渴?
其實你望冇乜所謂,只要你唔撚好比我見到你望,望好撚耐或者望得好撚出面誇張就得啦 望得咁出面係咪想駁吊呢?
btw,我發覺係得香港先會咁誇張,好似前世未見過咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞