其實𥄫人地對波是咪好容易比佢發現

347 回覆
31 Like 14 Dislike
有幾多絲打知道人望你個波會西面/睥返佢

屌問撚左好多次
搵人答啦
望到咩程度先會西面/睥返佢

我認真答你啦 其實就咁望兩望 介意既程度真係好睇人 有d女仔費事心煩 會當唔知算 有d女仔可能之前有d 好差既經歷 例如讀書果陣比人笑過 或者因爲身材比人騷擾過 咁肯定會敏感好多 一sense到有人望就會即刻用個西樣同肢體動作保護自己

而其實係肯定知你望邊 不過反應幾大視乎人而言啦 咁你唔好以為西樣果d人先知 你望 基本上佢一另過黎佢見到你視線集中稍為下傾 個人牛牛豆豆咁 都知咩事 差在會唔會比你知佢介意 有時同你熟怕老尷 怕比你唱擺款 又可能扮唔知

至於香港d 伯父就個個都會西 因為你唔西佢地真係會批你對波 或者哄埋黎

大家以後見到大波靚女同廢老同車 記住放膽坐靚女格黎 保護佢地 唔好比廢老有機可乘 表現得有風度d 分分鐘溝埋佢返屋企除哂衫點望都得

其實真係會留意唔望自己啲男仔多啲

屌問撚左好多次
搵人答啦

我認真答你啦 其實就咁望兩望 介意既程度真係好睇人 有d女仔費事心煩 會當唔知算 有d女仔可能之前有d 好差既經歷 例如讀書果陣比人笑過 或者因爲身材比人騷擾過 咁肯定會敏感好多 一sense到有人望就會即刻用個西樣同肢體動作保護自己

而其實係肯定知你望邊 不過反應幾大視乎人而言啦 咁你唔好以為西樣果d人先知 你望 基本上佢一另過黎佢見到你視線集中稍為下傾 個人牛牛豆豆咁 都知咩事 差在會唔會比你知佢介意 有時同你熟怕老尷 怕比你唱擺款 又可能扮唔知

至於香港d 伯父就個個都會西 因為你唔西佢地真係會批你對波 或者哄埋黎

大家以後見到大波靚女同廢老同車 記住放膽坐靚女格黎 保護佢地 唔好比廢老有機可乘 表現得有風度d 分分鐘溝埋佢返屋企除哂衫點望都得

咁撚介意,就唔好出街,or 著回教衫

你咁撚鍾意望返屋企睇av啦
咁易發現咩
d 死毒撚聽到女仔介意比人望就撲哂出黎吠 話女仔自大 無人想望對臭波 總之幻想到鬼妹你行埋去視姦佢人地都笑笑口 港女就望下都西面 人地絲打外國出世講返比你知 全世界既女仔都會介意自己既身材比人唔禮貌咁望 跟住又自尊受挫 死咬唔放 係咁臭雞臭雞 哎喲喲

大佬 你將心比己諗下 比d 基佬咸濕伯父露出個淫樣望你條小jj 望你個大籮友 你都會西面啦 你唔覺得嘔心?你會覺得阿叔公佢用藝術眼光欣賞你條鏍絲仔?

唔忿氣咪繼續吠囉 不過係連登比你地吠幾聲臭雞會少忽肉咩?現實世界你地又咪毫無威脅性 無女既可憐蟲

你咪又係可憐蟲,被人望又唔敢出聲,繼續被o的阿伯視姦,最多咪識西面,跟手話男人咩咩咩,你出去街咪又係一條唔敢出聲ge 臭西。

請指教應該如何應對先唔係臭雞呀哥哥仔
西又話臭雞
唔西又可憐蟲
思想未成熟既人先介意呢d tag架姐 你咪隨便up囉

各位絲打其實唔洗怕呢種人扣帽子 身體係你自己既 boundary去到邊度要點反應係你決定 第一最緊要係保護好自己
露得出嚟預咗比人望㗎啦

呢d傻西就係果d話著得暴露預咗俾人女女女?

屌問撚左好多次
搵人答啦

覺唔覺得自己好撚ON9?
上面有人正正經經問 正正經經答
又唔撚係攻擊你 你係撚唔係都一句唔埋二句人身攻擊有意思?
作為男人,睇波就天經地義架啦
差在點睇得大家都舒服咪算
睇就睇 多多野講
又要睇又要屌 如果啲女個個都咁保守
你條撚樣AV都冇撚得睇呀柒頭
做咩呀? 做IT比人串親?

屌問撚左好多次
搵人答啦

覺唔覺得自己好撚ON9?
上面有人正正經經問 正正經經答
又唔撚係攻擊你 你係撚唔係都一句唔埋二句人身攻擊有意思?
作為男人,睇波就天經地義架啦
差在點睇得大家都舒服咪算
睇就睇 多多野講
又要睇又要屌 如果啲女個個都咁保守
你條撚樣AV都冇撚得睇呀柒頭
做咩呀? 做IT比人串親?

你先on9, 我宜家屌緊o的港女係又西唔係又西,明明唔係望佢對波都當係果o的,幫緊男人講野,你又跳出黎話鳩我,你係咪無波睇會死呀。你係咪睇AV睇 到傻撚左。

男人老狗咁撚煩架
係會所泳池工作 好鬼多鬼妹,開頭我真係控制唔到
後來有次畀個鬼婆話我 creepy 我就開始改下呢個壞習慣。
然後有一次一個成日幫襯嘅鬼婆嚟買嘢 (我已經習慣淨係注視佢哋雙眼) ,佢口噏噏自言自語細細聲話我 impressive 乜乜乜 讚我無再淨係望佢哋個心口。
全場比堅尼真係好一個大考驗

要成日同自己講有咩好睇望少眼啦,但係大波靚女真係會令男人失去理性
其實當你知道對方睇胸 >多過> 望眼,就知道selling point la, 就例如同是林寶,車上係郭生 or 不知明中年男子,你眼睛睇咩多一樣道理
再者 因為欣賞 所以注視,恩怡 波再大都唔睇啦,baby 無波都大巴人睇,兩樣都睇唔落,大家明啦!
試吓望多啲佢哋對眼先,而唔係對奶

其實我唔係真係想望佢地對波 但真係忍唔住

上面意思叫你望住人地對眼
等你先確保左人地唔係都望緊你
先好望人對胸
學野啦仔

都會feel到有對眼瞄住自己對波架

D第六感咁勁架咩
呢個係天性黎 調返專黎講男仔身材好 女性都會偷望
試吓望多啲佢哋對眼先,而唔係對奶

其實我唔係真係想望佢地對波 但真係忍唔住

上面意思叫你望住人地對眼
等你先確保左人地唔係都望緊你
先好望人對胸
學野啦仔

都會feel到有對眼瞄住自己對波架

D第六感咁勁架咩

對波有雷達
喪望就一定介意啦

望兩野就睇你靚唔靚仔喇
男仔表示飛釘成日比呀嬸望
瘋狂望 望到佢驚 望到佢走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞