公務員宣誓後可以移民?

398 回覆
16 Like 668 Dislike
大家自己寫信, 發電郵去英美澳加紐既移民局之類
同佢地講, 香港班人係間諜, 有公務員+公營機構既人宣誓左, 係中国既間諜
佢地入藉為左滲透, 幫中国做間諜, 蒐集情報
附件係宣誓件野, 清清楚楚指出佢地效忠中華人民共和国, 為中国政府做事

想人地做野, 你地要同人地講清楚呢班人係中国政府間諜
講得一清二楚, 除左移民局, 可以寄埋比議員之類, 儘寄

要讓鬼佬知道呢班人係間諜, 到時人地點做係人地既事
我又無話一定唔得係唔知有冇影響,定你係移民局做覺得宣誓之後一定無影響?
邊個話?你幾時見我有咁講過?
無話唔得嘅,最多係機場離境果陣俾人國安法拉姐
照批都唔出奇,我又無話一定唔得
你地見到班仆街移民, 唔服氣
你地可以寫信, 用心寫
指出呢班人係效忠中華人民共和国的間諜
到時鬼佬落唔落閘係人地既事, 但你要做番自己要做既野
文職工點會唔得
大家自己寫信, 發電郵去英美澳加紐既移民局之類
同佢地講, 香港班人係間諜, 有公務員+公營機構既人宣誓左, 係中国既間諜
佢地入藉為左滲透, 幫中国做間諜, 蒐集情報
附件係宣誓件野, 清清楚楚指出佢地效忠中華人民共和国, 為中国政府做事

想人地做野, 你地要同人地講清楚呢班人係中国政府間諜
講得一清二楚, 除左移民局, 可以寄埋比議員之類, 儘寄

要讓鬼佬知道呢班人係間諜, 到時人地點做係人地既事
一人有一性幻想
不過份野怪怪地 得簽名果part有中英對照 解釋又含糊
佢地可以寫信, 解釋清清楚楚呢班人係間諜
比埋份野
到時鬼佬自己決定點做
你真係多鳩餘,外國政府要你呢啲連登仔寫信「提醒」?
睇到自己咁高,真係好撚好笑
繼續打飛機啦,唔阻你哋

BTW,有時啲嘢唔係不斷重覆post或者啲字較大隻啲就代表啱㗎,連登仔
我知好多人, 睇唔順班人又奶共, 又食二家荼禮

環保少女, 當日無人理佢, 係外面舉牌舉左勁耐
先出名

同樣地, 你唔滿意
可以日日發電郵去移民局, 日日煩人地
有機會攪到落閘

你條氣唔順就要做野攪到落閘, 唔係成日等報應
比卡超777大波華果班現金戰士
佢地屋企人日日喺外國揸住外國護照嘆世界都無國家趕佢地走
喺香港做個WORKMAN洗下廁所換下水, 做個CA打下字數下文具
就比班傻閪吹撚到成世移唔到民
人地未必理
不過起碼要人地知道呢班人係間諜, 落唔落閘, 決定權在人地手
宣誓都被逼?
港共用枝槍指住逼佢地簽名定打佢地一身再畫押?
如果全部公墓猿係被逼宣誓,咁點解有D可以拒絕宣誓走人?
香港人被加上中國籍就真係被逼啦
簽咗就只可以去支那
反而想問下點解你覺得外國會唔理乜嘢職系一律當間諜?
你自己偏激,就以為全世界都係咁偏激?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞