公務員宣誓後可以移民?

398 回覆
16 Like 668 Dislike
班公務員雙重標準到,台灣就唔得,英加就實得。根本冇人知得唔得
繼續柒囉
唔好以為你無開過post就唔知你乜料

大把人認得你條柒頭之前講過啲乜鳩 分化畜
答左我上面條問題先啦
懞鳩
做狗嘅你都唔督 有冇搞錯呀
你唔做都畀料大家幫手督啦
ok
台灣反共,英加奶共,你話呢
"全世界係得傻鳩連登仔針對香港公務員" <--- 可以見得?
我只係知你呢隻公務狗係度自慰,吹捧政府工
你哋繼續慢慢集體自慰啦
連登仔容納唔到相反意見,學人講民主
我亦都唔見得社會主流係針對香港公務員喎
連登仔,世界唔係圍住你轉,毛都未出齊奶都未戒就咪干涉大人嘅世界
唔好再覺得自己係社會主流,喺現實社會你哋係nothing
吹捧政府工都算
班人吹捧埋紀律部隊
識人宣左,但本身有BC,真心屈機
連登: 英國會取消佢國籍,一定走唔到
傻啦人地一早上左岸,食晒2家茶飯
社會主流就係 公務員死全家
係班公務員+政府高官自慰,覺得受人民愛戴
繼續吹
你哋係主流嘅話,就唔使日日用盡奶力屌鳩你哋話係港豬嘅中間派啦
愈出力屌港豬,愈表示你哋冇信心,諗住咁樣會令佢哋歸邊
但唔好意思,你哋咁做只會令你哋自己離主流愈來愈遠

仲有,我冇覺得自己受人民愛戴,只知自己喺自己嘅崗位憑良心做事
點解一定要幫政府做事?點解唔打私人工?
遲下規定班香港公務狗要返大陸交換崗位我睇下班撚樣仲有乜野講先
做得政府走狗,記住要融入大灣區
推到佢地唔可以
我整左張圖表揚班恐怖份子
https://lih.kg/2602142
而家辭左職都仲有得講, 都係2-3月先出宣誓
但係幾年後先走出黎個批應該難講
大把走撚左去英國啦記得飛埋過去指住佢地個頭屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞