公務員宣誓後可以移民?

398 回覆
16 Like 668 Dislike
制裁嗰班分分鐘走咗都比中共捉返嚟大波華都比人請食水餃
司局長,張仔走去移民,都會被人捉
連登仔唔肯面對現實
奶都未戒,毛都未出齊學人講政治
話要爭取民主,結果係另一形式嘅獨裁
最佳例子:連登仔嚮往西方民主法治,但上面有條傻鳩為咗自圓其說,就否定咗普通法嘅無罪假定原則,完全係災難級矛盾
有病睇醫生啦
條傻鳩去睇醫生之前唔該回應下,為咗老屈全部公務員迫害市民而否定普通法嘅無罪假定原則,係唔係同自己一直爭取嘅民主法治有矛盾?
批visa俾你,到入藉果刻先趕你走
睇下佢敢唔敢博囉
求下你地啦連燈仔 有冇數據啊
日日咁ff 好傷腦架
定又起fb搵張唔比警察申請visa嘅圖出黎打飛機?
彩色底打幾隻字就執到寶咁 訓醒未啊
身邊已有簽咗既公務員辭職移咗民啦 無影響。
然後會有人衝出嚟問你做咩職位咁巴閉
跟手就會話公務員人工過高、冇嘢做,然後loop返去極權走狗
講嚟講去嗰三幅被以為自己好有point
踢爆佢哋係葡萄撚又諸多藉口唔肯認,或者唔夠人講就屌人老母
上面有人話會臨入籍趕佢哋走喎
仲話煲底之約成真之後要清算公務員,到時全部公務員都走唔甩添呀
嚇到我差啲瀨屎
跟一世吖嘛
究竟邊個外國政府講唔俾公務員移民㗎攞出嚟睇過 我好撚想睇呀 俾個機會我見識下之前比加拿大打個一巴 仲未瞓醒 唔肯面對現實我寧願你係呃正評 唔係以為咁樣可以呃到人
最近台灣當局出張新form, 要人申報有冇向港共宣誓

而有搞台灣移民既agent都有話
佢手頭上o既case o黎講, 基本上, 香港公墓員好似冇乜成功個案
賤畜cap啲唔cap啲
Cap埋我玫瑰園計劃嗰個丫嘛賤撚種

講可疑你唔出post仲可疑
但我認得你啦讀乞食科嗰個憤世嗰個柒頭

我唔肯定你係唔係五毛 但你一定係戇鳩仔

5毛

咁又唔會掛,論經濟價值,呢班人對當地有利過一個窮學生新移民。
呢班人多數有錢有仔女,過去安定就買樓。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞