公務員宣誓後可以移民?

398 回覆
16 Like 668 Dislike
不論黃藍陣營,班on9都只會成為各自陣營嘅豬隊友
以為自己好撚醒,實質做緊小丑笑大人個口
講緊你哋呀,DQ事務主任(#285195)同鮮嫩龜頭(#36995)
我仲喺度呀
唔使搵人接力喎
你死咗去邊呀?柒頭
難d
人哋會 check
不如你拎啲外國政府話唔俾公務員移民嘅證據俾我啦 我好想睇呀俾個機會我見識下 冇嘅話死全家個喎
條友拎到先算啦,所有嘢都係佢FF]

DQ事務主任,冇人嚟同我接力喎,我仲喺度呀
唔好潛水啦,柒頭
人地去撚左dq你啦
習大大個女都得,有咩唔得?
五年後要面對現實大量公務員快樂移民收租半退休做英國人嘆世界所以咪要趁依五年恐嚇吓班人同打飛機自我麻醉
你想要證據嗎?咁你拎證據出嚟證實721係共產黨策劃,831真係有死人...等等不能盡錄事件,你拎得出實據嗎?就算到頭來扲出一件兩件,到時又反駁話乜乜柒柒唔足以相信,呢個世界就係有好多嘢,冇證冇據,但有晒合理懷疑,你信定唔信?唔通我若果扲得出嗰2條L樣BNO visa申請被拒嘅證據,你就向我道歉你就真係會相信宣過誓好難移民外國?你偏執於必需要證據,而走去忽略合理懷疑,咁你真係喺度浪費時間,不如掉番轉你要求自己出示證據證明公務員宣過誓仍然可以移民外國俾我睇。但係到時我一樣可以話你嗰啲所謂證據只不過係個別例子。

3、基本工作方式:日常工作依照网站分小组,每个重要网站的有关论坛由一个小组负责。日常工作是依照总体方针,维护准确的网络舆论导向。遇到突发事件,则按照上级部门的专门工作组的指令行事,暂时停止日常工作,把有关人员资源投入到突发事件的舆论导向工作。

4、网络评论员要善于隐瞒自己的真实身份,必须有多个不同的网名,而且不同的网名要发表不同风格的文章。必要的时候,可以由不同小组成员制造网友争辩的假象,然后由第三方推出强有力的证据, 把公众舆论引导到第三方。
建議你自己走去考公務員,宣誓,然後過幾年移民,自己做人肉測試信人不如信自己
繼續屈啦,柒頭
不如聯埋署啦
老公老公我愛你 你好幽默
你真係弱智唔係扮架喎
老公我愛你
網媒:有已宣誓的公務員被台灣拒絕移民申請
https://lih.kg/2713384

連登笑到最後喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞