得罪講句 熊仔頭新片真係好低質

384 回覆
695 Like 32 Dislike
Ps 你地嗰陣成日屌小美柒
其實我覺得佢幾好

小美靚囉

小橋 呀Me 湘湘 小美 呀Bie 波波 點分先後

呀bie第一 後面後你擺

呀Me

記得個fd生日 呀me親口同我fd講生日快樂

佢係咪打電話比你個fd
熊仔頭藍仔頭如果有睇post
我想講有改變唔係壞事
藍仔頭進步都大
但今次條片真係未如理想 未撚夠料
所以幾撚低質下
同埋咁多人唔滿意女主角 換下可能好啲

咁你覺得點拍先為之理想夠料?順得哥情就失嫂意,人地咁拍就證明係有市場,有市場就自然有錢可以揾食,可以求生,如果你順應你心意黎拍唔通可以揾到食

老老實實佢要揾食有幾難
佢拍以前啲叫春mk片都大把人睇
但今次條片睇得出佢想改變風格
但fail
明唔撚明?

睇得出啊?世事都被你看穿了,你都低能嘅 就算人地想改變風格 都唔係為你地,你老幾先 你話人地fail就fail?睇條片都要咁認真,睇完咪算咯 鐘意咪like 唔鐘意咪dislike,洗唔洗開po啊
Ps 你地嗰陣成日屌小美柒
其實我覺得佢幾好

小美靚囉

呀Me

佢係咪打電話比你個fd

諗下好啦 信息炸
失憶女友連禁入去睇既動力都無

小美靚囉

呀Me

佢係咪打電話比你個fd

諗下好啦 信息炸

有信息即係抄左阿me牌
佢啲片真係睇唔到落去
硬係覺得好怪好尷尬咁

利申:冇乜睇
你咁樣同逼我去睇佢幫佢套垃圾片加1 VIEW有咩分別
睇哂 公道講句
拍攝手法好 有劇情 有內容
但女主角鳩叫真係好煩
同埋D拍拖情節拍左十年
可唔可以唔好再講男男女女
我想講有改變唔係壞事
藍仔頭進步都大
所以幾撚低質下

咁你覺得點拍先為之理想夠料?順得哥情就失嫂意,人地咁拍就證明係有市場,有市場就自然有錢可以揾食,可以求生,如果你順應你心意黎拍唔通可以揾到食

老老實實佢要揾食有幾難
但fail
明唔撚明?

睇得出啊?世事都被你看穿了,你都低能嘅 就算人地想改變風格 都唔係為你地,你老幾先 你話人地fail就fail?睇條片都要咁認真,睇完咪算咯 鐘意咪like 唔鐘意咪dislike,洗唔洗開po啊

痴撚線拍片唔係為觀眾可以為邊個?
拍俾自己睇?
熊仔頭自己都話係改變風格
我開個post討論下都唔得?要你批准?你老幾呀?
而家咁多觀眾都覺得唔好睇係咪fail呀?
終於有盲撐fans
應該咁講啦,個劇情唔太完整令到好多人睇完都唔知發生咩事,最大敗筆真係女主,不如搵返阿脾做女主好過啦
我想講有改變唔係壞事
藍仔頭進步都大
所以幾撚低質下

老老實實佢要揾食有幾難
但fail
明唔撚明?

拍俾自己睇?
終於有盲撐fans

護主犬出現了

講真 呢條片真係爭唔落
佢嘅片真係越來越吸引唔到我啦
不過講起長篇
我覺得之前套一天都拍得唔錯
我想講有改變唔係壞事
藍仔頭進步都大
所以幾撚低質下

老老實實佢要揾食有幾難
但fail
明唔撚明?

拍俾自己睇?
終於有盲撐fans

護主犬出現了

講真 呢條片真係爭唔落

熊仔頭真名上連登
嘈到拆天
唔係大聲就好戲㗎 楊師傅
應該咁講啦,個劇情唔太完整令到好多人睇完都唔知發生咩事,最大敗筆真係女主,不如搵返阿脾做女主好過啦

阿bie冇波又生鬚
不了
對比起其他youtuber咪算好
但今條片真係熊仔頭水準以下
好憎佢呢類片

以前果d咩 xx的日子 熊仔頭自己坐係床度拍果d先正

阿bie冇波又生鬚
不了

我唔准你咁講
嘈到拆天
唔係大聲就好戲㗎 楊師傅

聽到有句係條女講
[size=5]你痴線㗎[/size=5]
嚇撚親
竟然仲有人睇
其實熊仔頭d故事劇情不嬲都好屎
係間中d剪接/拍攝手法新鮮,稍為加番d分咁
故事差,女主角戲屎到尷尬,好彩有近南哥出黎叫笑下

琴晚睇完新片,咁岩開直播咪入去睇下
藍仔頭分享連登見到大學莊po既野,呀大學生熊仔頭就串佢妒忌大學生 仲要chur左幾次問佢係咪妒忌
我屌你咩
洗唔洗咁撚唔尊重人呀
平時拍片做哂主角包裝到自己玩世不恭又深情又懷才不遇到算啦,咁自以為是既性格真係,辛苦藍仔頭忍你
係 睇完真係唔知想點
同埋有無人覺得bgm好難聽?
條女低質

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞