得罪講句 熊仔頭新片真係好低質

384 回覆
695 Like 32 Dislike
真係得杜小喬高質,又肯同Fans傾計,IG開Liv 有求必應,又唔怕素顏,仲要有恆心

但唔靚

見仁見智,不過杜小喬係比較唔怕醜同貼地既一個

呢層唔知
冇乜follow佢
咪同其他kol一樣
真係得杜小喬高質,又肯同Fans傾計,IG開Liv 有求必應,又唔怕素顏,仲要有恆心

但唔靚

呢層唔知
冇乜follow佢
咪同其他kol一樣

Follow 佢IG 就知,晚晚同你傾成個鐘計
杜小喬睇得出係無咁Aggressive,唔似其他KOL,日日係度拎啲化妝品話好用

但唔靚

呢層唔知
冇乜follow佢
咪同其他kol一樣

杜小喬睇得出係無咁Aggressive,唔似其他KOL,日日係度拎啲化妝品話好用

原來係咁
下 乜仲有人會睇熊仔頭架咩

但唔靚

呢層唔知
冇乜follow佢
咪同其他kol一樣

原來係咁

熊仔頭其他果啲主角太商業化 真心無乜貼地Feel

但唔靚

呢層唔知
冇乜follow佢
咪同其他kol一樣

但唔靚

呢層唔知
冇乜follow佢
咪同其他kol一樣

奉勸一句
網路世界女神好多都係假
睇左幾十秒就飛住黎睇
睇完唔知自己睇左d 乜 好似做緊閱讀理解咁
條女d 戲真係好撚屎 換左佢啦好嗎
見到條女開咁叫,就無睇
但我睇到忍唔住喊咗,
係我廢定點
條片令我諗翻起同個ex嘅野
但我睇到忍唔住喊咗,
係我廢定點
條片令我諗翻起同個ex嘅野

係呀,我真係咩都就哂你,
連分唔分手都比你揀埋
其實熊仔頭夢想應該係拍長片,但可惜水準仲未夠,上次劇本都OK,雖然老土左D,但有伏筆同加插真實事件,女主又正正常常,都可以睇下,但今次真係 ,TVB劇情,戲屎女主角,唔係中間有近南哥,真係無野好睇,熊仔頭D片通常二三百負評,最盡都係四百幾,但上條片五百,今次條片一日都無就已經四百,熊仔頭真係要諗諗佢
今次輸係條女度
平日都有睇開熊仔頭,上次嗰條片已經覺得條女D戲太誇,好在戲份唔算太重所以都仲睇得落。今次真心唔掂,條女好似精神病咁,又冇前奏又冇鋪墊,突然就發曬癲咁款,老實講咁既戲都收貨熊仔頭真係令到人好失望。
得罪講句 睇住佢地由我10幾歲拍到而家都有8 9年 我真係一條片都無睇 寧願睇bobma都唔睇佢 仲拎佢地黎同bob叔比
藏頭露尾屌
新女鳩叫到唔想睇條片 我真係唔覺佢有咩演技
希望熊仔頭咪再搵佢做女主
大波都係咁話
條女D戲睇到好尷尬....
個人鐘意me 但me又未必適合拍呢類 唔係針對今次呢條女 但佢啲戲真係唔係好得 睇到我唔敢睇 好打冷震
想拍長片 但咁o既質素 鏡頭剪接莫講話短片質素都冇 d場口 tvb都冇佢咁hea啦 不如d景求撚其空白 個人照棟係度演啦 反正分別不大 要拍短片(film)唔可以再用佢用開個拍法架啦
未睇,係咪唔駛睇喇
平日都有睇開熊仔頭,上次嗰條片已經覺得條女D戲太誇,好在戲份唔算太重所以都仲睇得落。今次真心唔掂,條女好似精神病咁,又冇前奏又冇鋪墊,突然就發曬癲咁款,老實講咁既戲都收貨熊仔頭真係令到人好失望。

垃圾劇情 成本做唔到咁多野就咪撚拍咁多野啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞