得罪講句 熊仔頭新片真係好低質

384 回覆
695 Like 32 Dislike
如果以散文或者電影黎睇呢次係唔錯。伏筆做得好足,又可以用枝茶連繫成個故事(一開始熊仔頭已經用枝茶證明自己係肥仔,到最後又用茶帶返回憶)。

不過選角出晒事,不停叫叫叫搞到成個畫面好亂,細節位好難get到。同埋片長太短,有啲重要情節可以俾多啲時間觀眾去了解。

同埋香港人睇youtube為快為娛樂,當做笑笑小電影咁睇,熊仔頭搞到咁複雜又唔講明就實俾人屌。

嗰啲伏筆極其量都係加到少少分
但故事依然唔完整同9唔搭8

只可以話佢有個好既諗法,但係用得唔夠靚俾人眼高手低既感覺。 我寧願佢拉長段片留多小小停頓位同埋解釋清楚可能仲好。
根本熊仔頭就係一個mk
我覺得最好睇應該係親情題材同史迪仔個故事段片

阿媽個套拍得真係幾好,特別係惡搞星期日檔案定鏗鏘集個度,同埋有個阿媽真係拍門個下都幾正
藍字係咪講朋友遲到個條?
以前坐喺到9up正好多 短短地又有內容

還好啦屌
一天嗰類我覺得最正

一天個故事都好老套姐

老套係老套
我都估到曬劇情發展
但起碼touch到我本人

一天條女比較有演技

咪玩啦,個角色性格都係木口木臉生生硬硬咁,唔洗演技嫁
冇收我$8我覺得賺左喎
屌 一開頭條女鳩叫已經想熄
之後飛住黎睇 係咁叫咩港大妹 港大妹
垃圾

直接熄左 真係好煩
條女唔靚又煩膠
死罪
冇睇好耐
近南哥個病人gag每次聽到都打冷震

一次唔好笑我都算,每次出場都唔好笑我真係屌你老母
無睇好耐 好唔鐘意D浮誇對白同動作 為做而做 好唔自然 睇到打冷震
其實條女問題
冇收我$8我覺得賺左喎

咁易滿足
可能轉過條女會認真啲睇到個劇情同其他野 但依家條女咁撚樣真係不了
近南哥個病人gag每次聽到都打冷震

一次唔好笑我都算,每次出場都唔好笑我真係屌你老母

睇到老尷
一天,愛上一個人同假如我變成女人
都拍得好好,雖然MK但睇完諗下自己愛情觀,同真係內容豐富搞笑
但之後果d好似回晒塘

愛上一個人最高質
根本熊仔頭就係一個mk
我覺得最好睇應該係親情題材同史迪仔個故事段片

阿媽個套拍得真係幾好,特別係惡搞星期日檔案定鏗鏘集個度,同埋有個阿媽真係拍門個下都幾正
藍字係咪講朋友遲到個條?

記者果套
講中曬
係地鐵未插耳筒開左,一開頭條女係度9叫 嚇到我, 熄都熄唔切

有波但柒

波喺邊
係地鐵未插耳筒開左,一開頭條女係度9叫 嚇到我, 熄都熄唔切

啲人會唔會以為你睇強姦av
一天,愛上一個人同假如我變成女人
都拍得好好,雖然MK但睇完諗下自己愛情觀,同真係內容豐富搞笑
但之後果d好似回晒塘

愛上一個人最高質

小美
都幾好睇嘅
毒撚永遠收皮
其實近南果個gag 係抄乜野
係咪我無睇過先唔識笑
連玩三四次 "都話係我lo"
唔知做咩
藍熊仔頭都演得ok 囉
其他收得工 女主係咪同熊仔有路先有得拍咋
女主上條片都已經鳩撚啦
btw 個劇本係咪寫黎畀熊藍都有得玩下條女咋
其實近南果個gag 係抄乜野
係咪我無睇過先唔識笑
連玩三四次 "都話係我lo"
唔知做咩
藍熊仔頭都演得ok 囉
其他收得工 女主係咪同熊仔有路先有得拍咋
女主上條片都已經鳩撚啦

星爺風格gag
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞