得罪講句 熊仔頭新片真係好低質

384 回覆
695 Like 32 Dislike
未睇,係咪唔駛睇喇

哂鳩左我1x分鐘
老實講非人生攻擊
條女真係令到我唔多想睇條片
一開頭果下叫聲係幾趕客
睇左幾年,第一次無睇曬
呢條女上次教收兵個廣告已經覺得唔好睇
今次又翻兜
利申: 唔夠10秒已經熄咗, 個故幾掂都好, 唔想知
真心第一次冇興趣睇

其實有好多我都冇興趣睇㗎喇
咩收兵嗰堆都好無聊

又未至於無聊,當係睇佢嘅演釋手法,
但睇一次就夠,翻抄會悶。
熊仔頭藍仔頭如果有睇post
我想講有改變唔係壞事
藍仔頭進步都大
但今次條片真係未如理想 未撚夠料
所以幾撚低質下
同埋咁多人唔滿意女主角 換下可能好啲

咁你覺得點拍先為之理想夠料?順得哥情就失嫂意,人地咁拍就證明係有市場,有市場就自然有錢可以揾食,可以求生,如果你順應你心意黎拍唔通可以揾到食

老老實實佢要揾食有幾難
佢拍以前啲叫春mk片都大把人睇
但今次條片睇得出佢想改變風格
但fail
明唔撚明?

睇得出啊?世事都被你看穿了,你都低能嘅 就算人地想改變風格 都唔係為你地,你老幾先 你話人地fail就fail?睇條片都要咁認真,睇完咪算咯 鐘意咪like 唔鐘意咪dislike,洗唔洗開po啊

發表下意見, 又唔係盲撐, 熊仔頭一個唔好彩見到又可以當review去改進, 永遠有讚冇彈對創作嚟講永遠達唔到進步, 唔明點解唔開得post
得罪講句 睇住佢地由我10幾歲拍到而家都有8 9年 我真係一條片都無睇 寧願睇bobma都唔睇佢 仲拎佢地黎同bob叔比
藏頭露尾屌

十大男人禁忌 - 上集
上載日期:2012年2月9日

未來人

證明我真係無留意呢種咁既質素片 搵大人拍卡通 做乜撚野姐 帶住個頭套扮海洋公園公仔呀? 之前個個垃圾三國廣告見到都想飛 主公 主公 仲衰過我是香蕉
其實熊仔頭d故事劇情不嬲都好屎
係間中d剪接/拍攝手法新鮮,稍為加番d分咁
故事差,女主角戲屎到尷尬,好彩有近南哥出黎叫笑下

琴晚睇完新片,咁岩開直播咪入去睇下
藍仔頭分享連登見到大學莊po既野,呀大學生熊仔頭就串佢妒忌大學生 仲要chur左幾次問佢係咪妒忌
我屌你咩
洗唔洗咁撚唔尊重人呀
平時拍片做哂主角包裝到自己玩世不恭又深情又懷才不遇到算啦,咁自以為是既性格真係,辛苦藍仔頭忍你

咁我覺得呢啲朋友互抽係冇乜嘢嘅
Feel到佢地真兄弟唔會介意

宜家你youtube直播俾幾百人望住喎

就係大家係老友, 知道大家底線喺邊, 你覺得mean但人哋私下可能已經互相咁串過幾十萬次, 至少我唔覺得有咩自以為是同忍嚟忍去
未睇,係咪唔駛睇喇

哂鳩左我1x分鐘

咁算喇,唔睇了

加上個女主我都麻麻地
得罪講句 睇住佢地由我10幾歲拍到而家都有8 9年 我真係一條片都無睇 寧願睇bobma都唔睇佢 仲拎佢地黎同bob叔比
藏頭露尾屌

十大男人禁忌 - 上集

未來人

證明我真係無留意呢種咁既質素片 搵大人拍卡通 做乜撚野姐 帶住個頭套扮海洋公園公仔呀? 之前個個垃圾三國廣告見到都想飛 主公 主公 仲衰過我是香蕉

咁你睇過佢早期片未先
未睇過走入黎屌左先?
睇左一分鐘已經唔想睇
一句講哂啦 香港綜藝節目太少
成班先覺得呢d youtuber好正 熊仔 司徒 hayhay呀個d 我睇開台灣 日本 綜藝人地個d真係不斷創新 我睇香港d youtube真係得啖笑 得一個bob叔係高質
藏頭露尾屌

十大男人禁忌 - 上集

未來人

咁你睇過佢早期片未先
未睇過走入黎屌左先?

大人扮卡通 點有心機睇 叫你 26 7歲睇烈火戰隊 你都唔睇啦係嘛?
以前坐喺到9up正好多 短短地又有內容

還好啦屌
一天嗰類我覺得最正

一天個故事都好老套姐

老套係老套
我都估到曬劇情發展
但起碼touch到我本人

一天條女比較有演技

話時話條女乜水嚟
失咗踪?

藏頭露尾屌

十大男人禁忌 - 上集

未來人

咁你睇過佢早期片未先
未睇過走入黎屌左先?

大人扮卡通 點有心機睇 叫你 26 7歲睇烈火戰隊 你都唔睇啦係嘛?

就正如你會唔會睇 大J 笑波子個d 仲細咩?
香港黎講得ming仔既旅行vlog係高質 其他人不值一看

還好啦屌

連ming仔都還好 會唔會係你要求太高 免費娛樂你想高質到入戲院睇戲咁?樓主你d態度令我覺得你睇到自己好高 當然你無講過啦 係你個行文語氣好撚黑人憎

利申:覺得熊仔頭最新條片唔好睇
其實換左條女會唔會變左高質
藏頭露尾屌

十大男人禁忌 - 上集

未來人

咁你睇過佢早期片未先
未睇過走入黎屌左先?

就正如你會唔會睇 大J 笑波子個d 仲細咩?

你睇都未睇過 仲可以理直氣壯咁樣評價一樣野
你覺得咁樣真係冇問題咩
真係得杜小喬高質,又肯同Fans傾計,IG開Liv 有求必應,又唔怕素顏,仲要有恆心

但唔靚

見仁見智,不過杜小喬係比較唔怕醜同貼地既一個

呢層唔知
冇乜follow佢
咪同其他kol一樣

Follow 佢IG 就知,晚晚同你傾成個鐘計
杜小喬睇得出係無咁Aggressive,唔似其他KOL,日日係度拎啲化妝品話好用

奉勸一句
網路世界女神好多都係假

有朋友見過小喬真人幾次, 肯同你傾計自拍冇say no, 又唔會西口西面冇表情, 一過去搭嘴就會自動掛起個笑容同你交流, 未必真心, 但起碼有職業道德咁囉
我覺得最好笑嘅位係近南哥話「唔知咁勤力會唔會做到醫生呢」然後最後做咗醫生 其他唔好睇 太夾硬
藏頭露尾屌

十大男人禁忌 - 上集

未來人

咁你睇過佢早期片未先
未睇過走入黎屌左先?

屌你up 乜9大人扮卡通,劇情又唔係卡通片比喻9唔搭8 大把人大個咗仲有睇幪面超人,戰隊嗰啲啦-->『叫你 26 7歲睇烈火戰隊 你都唔睇啦係嘛?』 呢句唔知做乜9
藏頭露尾屌

十大男人禁忌 - 上集

未來人

講起上嚟, 仲未有下集
其實換左條女會唔會變左高質

條女真係好撚樣衰,條片入面仲要唔化妝開頭9叫嗰幾下真係好難頂,仲要中間都係不停9叫
歡迎盲撐fans入嚟屌柒我
首先段片9唔塔8冇共嗚位
地盤仔溝港大妹呢個概念好on9
係人都知冇可能 同時又唔浪漫
到最後無啦啦嚟個反高潮
夾硬到痴線 睇到嗰個位完全唔知做乜鳩
另外個女主角煩到仆街
一味發癲鳩嗌鳩叫
有巴打話佢唔靚 我就覺得過得去嘅
但唔係痴線就叫演技好嘛
第三啲笑位唔知做乜鳩
近南哥嗰段完全唔好笑睇到都覺得老尷
只係睇得出係一堆on9仔想搞笑但又唔柒好笑嗰慘況
值得一讚嘅係藍仔頭啲動作 演技好咗
可以俾佢演多啲 同埋拍攝手法都幾好
其實睇得出熊仔頭係有心制作
但好可惜你真係未夠料 劇情真係唔掂
你寫返mk共嗚故反而啲人仲會覺得好睇

身邊真係有朋友溝到港大妹
其他都同意 特別係 條女又柒又煩 dklm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞