得罪講句 熊仔頭新片真係好低質

384 回覆
695 Like 32 Dislike
得罪講句 睇住佢地由我10幾歲拍到而家都有8 9年 我真係一條片都無睇 寧願睇bobma都唔睇佢 仲拎佢地黎同bob叔比
藏頭露尾屌

十大男人禁忌 - 上集
上載日期:2012年2月9日

未來人

證明我真係無留意呢種咁既質素片 搵大人拍卡通 做乜撚野姐 帶住個頭套扮海洋公園公仔呀? 之前個個垃圾三國廣告見到都想飛 主公 主公 仲衰過我是香蕉

咁你睇過佢早期片未先
未睇過走入黎屌左先?

大人扮卡通 點有心機睇 叫你 26 7歲睇烈火戰隊 你都唔睇啦係嘛?

就正如你會唔會睇 大J 笑波子個d 仲細咩?

你睇都未睇過 仲可以理直氣壯咁樣評價一樣野
你覺得咁樣真係冇問題咩

居然係入嚟屌帶頭套隨時好笑過條片啲gag
條女上次都叫還好, 今次真係唔得
個劇情都....
條片嘅劇情勁似the notebook
睇左頭幾秒,已經覺得勁柒+cringe到仆街 即刻熄左
又係依個風格 好憎熊仔頭拍情情愛愛
我在香港讀書的日子 果d仲正
好老實講, 我覺得香港既youtuber得d中小學雞或者心智未成熟成日叫春叫人先會睇

Agger
歡迎盲撐fans入嚟屌柒我
首先段片9唔塔8冇共嗚位
地盤仔溝港大妹呢個概念好on9
係人都知冇可能 同時又唔浪漫
到最後無啦啦嚟個反高潮
夾硬到痴線 睇到嗰個位完全唔知做乜鳩
另外個女主角煩到仆街
一味發癲鳩嗌鳩叫
有巴打話佢唔靚 我就覺得過得去嘅
但唔係痴線就叫演技好嘛
第三啲笑位唔知做乜鳩
近南哥嗰段完全唔好笑睇到都覺得老尷
只係睇得出係一堆on9仔想搞笑但又唔柒好笑嗰慘況
值得一讚嘅係藍仔頭啲動作 演技好咗
可以俾佢演多啲 同埋拍攝手法都幾好
其實睇得出熊仔頭係有心制作
但好可惜你真係未夠料 劇情真係唔掂
你寫返mk共嗚故反而啲人仲會覺得好睇

有共嗚位咩條片?
你係地盤仔之後追到港大妹?
定你條女失憶你9up個故事喚醒返條女記憶?

之前D人成日屌熊仔頭喺唔喺都要共鳴咁
有冇都屌
得罪講句 睇住佢地由我10幾歲拍到而家都有8 9年 我真係一條片都無睇 寧願睇bobma都唔睇佢 仲拎佢地黎同bob叔比
藏頭露尾屌

十大男人禁忌 - 上集

未來人

證明我真係無留意呢種咁既質素片 搵大人拍卡通 做乜撚野姐 帶住個頭套扮海洋公園公仔呀? 之前個個垃圾三國廣告見到都想飛 主公 主公 仲衰過我是香蕉

咁你睇過佢早期片未先
未睇過走入黎屌左先?

大人扮卡通 點有心機睇 叫你 26 7歲睇烈火戰隊 你都唔睇啦係嘛?

屌你up 乜9大人扮卡通,劇情又唔係卡通片比喻9唔搭8 大把人大個咗仲有睇幪面超人,戰隊嗰啲啦-->『叫你 26 7歲睇烈火戰隊 你都唔睇啦係嘛?』 呢句唔知做乜9

我意思係幾十歲人帶撚住個頭套扮烈火戰隊咩 同真人卡通有乜分別?
藏頭露尾屌

十大男人禁忌 - 上集

未來人

咁你睇過佢早期片未先
未睇過走入黎屌左先?

你覺得咁樣真係冇問題咩

當我唔識欣賞囉 佢咁做for乜 扮熊?定cosplay?
條女好撚嘈心諗叫乜鳩成隻雞咁係度雞叫

而且好撚多5p仔睇下啲comment就知

上次嗰條咩賤男先多
個撚個爭出嚟認賤男
屌你老母連登都有個post個個衝出嚟話自己賤
成班mk

證明呢度都好撚多mk5p
藏頭露尾屌

8,9年仲早過達哥套宅男的最後120小時
條女好撚嘈心諗叫乜鳩成隻雞咁係度雞叫

而且好撚多5p仔睇下啲comment就知

上次嗰條咩賤男先多
個撚個爭出嚟認賤男
屌你老母連登都有個post個個衝出嚟話自己賤
成班mk

證明呢度都好撚多mk5p

最多18到22 咁鐘意睇賤男就睇之前唔知叫ricko個個youtuber啦 個到大把mk野睇
agger
藏頭露尾屌

十大男人禁忌 - 上集

未來人

咁你睇過佢早期片未先
未睇過走入黎屌左先?

你覺得咁樣真係冇問題咩

咁個本意係想等觀眾唔好注重個樣
重點放返去段片既內容到
咁一拍拍左4,5年
咪今時今日都仲戴住個頭套囉
藏頭露尾屌

當我唔識野啦 一集都無睇 所以我以為有 8 9年
藏頭露尾屌

十大男人禁忌 - 上集

未來人

咁你睇過佢早期片未先
未睇過走入黎屌左先?

你覺得咁樣真係冇問題咩

咁個本意係想等觀眾唔好注重個樣
重點放返去段片既內容到
咁一拍拍左4,5年
咪今時今日都仲戴住個頭套囉

唔緊要啦 有時間會睇下 之前無聊想睇 但見到有個廣告 類似三國game咁 屌你老母 係咁主公主公 聽到把聲火都黎
條女演技太唔得 太作狀 又尻叫
明明揾親都靚女
今次個女仔擺明趕客
佢啲gag真係好嘔心

近南:「病人食粒藥好返」
熊仔:「???」
近南:「我講緊我呀」

做乜鳩?!

仲有果啲懶好笑既「妖!」
好嘔心呀 真係無眼睇

根本就抄緊周星馳十幾廿年前啲搞笑風格,乜撚野衰鬼
藏頭露尾屌

當我唔識野啦 一集都無睇 所以我以為有 8 9年

巴打啲時間感會唔會太快8,9年好耐架喎
好多周星馳既影子係入面
幾時先擺脫到
依家套套片都好似一天咁既feel
第一次咪新鮮
再睇多幾套就
YouTube界葉念琛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞