得罪講句 熊仔頭新片真係好低質

384 回覆
695 Like 32 Dislike
佢條片已經熱門第一

一撚定㗎啦
但始終唔好睇
條女真係好唔得 睇嗰陣要較細音量
熊仔頭拍愛情冇咩問題其實
不過今次條女真人唔得,個角色又唔討好
勁mean 咁鬧條仔,個角色好自私
淨係睇到熊仔頭鍾意佢,睇唔到佢點鍾意熊仔頭喎
好趕客

我咪就係話呢個位fail
成條片嘅鋪排就係只係講肥仔幾鐘意港大妹
但港大妹又唔撚show佢 又睇唔起佢
屌但幾秒鐘之後又講到愛到要生要死
痴撚線 條女嗌到好似驅緊魔咁
出返鳩片咪算 懶有深度 整7哂件事

有改變係好事
但呢條唔好睇
始終未夠料
好多周星馳既影子係入面
幾時先擺脫到

我都覺
嗰隻搞笑得周星馳先會好笑
佢地做就大誇
有啲柒
條女好撚嘈心諗叫乜鳩成隻雞咁係度雞叫

而且好撚多5p仔睇下啲comment就知

上次嗰條咩賤男先多
個撚個爭出嚟認賤男
屌你老母連登都有個post個個衝出嚟話自己賤
成班mk

證明呢度都好撚多mk5p

不嬲多到仆街
今次真心好一般

條女對眼真係好撚恐怖
好老實講, 我覺得香港既youtuber得d中小學雞或者心智未成熟成日叫春叫人先會睇

尤其係個啲咩伍公子 大j 熊仔頭 之類都係
根本佢地係Target中小學雞
啲女都真係得中小學雞先識

反而達哥年齡層幾廣 我同我啲朋友以前都有睇
仲有個bob叔定唔知咩教煮野食都高質

屌原來講咁多你低唔低B嘅取決點就係你同你朋友有冇睇
邊位啊
得罪講句 睇住佢地由我10幾歲拍到而家都有8 9年 我真係一條片都無睇 寧願睇bobma都唔睇佢 仲拎佢地黎同bob叔比
藏頭露尾屌

非熊仔頭打手
但你一條片都無睇就屌鳩人你係咩心態
想問將熊仔頭換藍仔頭 臨尾先揭曉係想做咩效果 認真分析
想問將熊仔頭換藍仔頭 臨尾先揭曉係想做咩效果 認真分析

我估佢係想做反高潮令觀眾有嘩一聲效果
但我覺得就多撚餘
更9唔搭8 冇令到條片更好睇
得罪講句 睇住佢地由我10幾歲拍到而家都有8 9年 我真係一條片都無睇 寧願睇bobma都唔睇佢 仲拎佢地黎同bob叔比
藏頭露尾屌

非熊仔頭打手
但你一條片都無睇就屌鳩人你係咩心態

盲反
有咁撚多女唔揀揀條咁既女 我真係恭喜你呀

算唔算熊仔頭史上最多負評嘅女

湘湘果時都好多負評

小美嗰時都多人屌
但小美係嗰種第一眼覺得柒
但你望多幾次先會覺得正嘅女

小美有演技唔做作
眼大大係個鼻7

多墨同鼻大嗰度柒
其他都唔差

貼地同唔造作(起碼睇唔出造作)
但真係要睇多幾次先知
搵返candy wong拍一天2好過啦
望住條女硬係覺得佢有臭狐
轉載自YouTube留言
見到條女就唔想睇
有咁撚多女唔揀揀條咁既女 我真係恭喜你呀

算唔算熊仔頭史上最多負評嘅女

湘湘果時都好多負評

小美嗰時都多人屌
但小美係嗰種第一眼覺得柒
但你望多幾次先會覺得正嘅女

小美有演技唔做作
眼大大係個鼻7

多墨同鼻大嗰度柒
其他都唔差

貼地同唔造作(起碼睇唔出造作)
但真係要睇多幾次先知

Agger
轉載自YouTube留言

睇完都唔覺高質咗
係覺得有心機
但學前面位巴打話齋眼高手低
好多位好無謂
嗰個反高潮位冇意思
搵返candy wong拍一天2好過啦

不了
唔係話太靚講真
今條片係衰在冇左熊仔頭一貫風格
以前雖然都係講情愛 但一係玩共鳴 一係就帶出到d獨特既愛情既價值觀
搞笑反而都只係元素之一
但今條片著重係電影手法上面(鏡頭 伏筆 高潮 敘事手法etc)
又想加入感人同混合埋搞笑 而本身劇情取材都已經唔好 所以搞到九唔搭八
不過都欣賞佢真係有心製作 睇得出係真係有研究過電影技巧 不過今次大雜燴又失去原本最吸引到觀眾既風格就真係敗筆
今條片係衰在冇左熊仔頭一貫風格
以前雖然都係講情愛 但一係玩共鳴 一係就帶出到d獨特既愛情既價值觀
搞笑反而都只係元素之一
但今條片著重係電影手法上面(鏡頭 伏筆 高潮 敘事手法etc)
又想加入感人同混合埋搞笑 而本身劇情取材都已經唔好 所以搞到九唔搭八
不過都欣賞佢真係有心製作 睇得出係真係有研究過電影技巧 不過今次大雜燴又失去原本最吸引到觀眾既風格就真係敗筆

我又唔覺得改變風格係一件壞事
只係佢未夠料未夠成熟去拍一套真係完完全全好好睇嘅片
拍攝方面見到佢進步大
藍仔頭效果都好
但就係個劇情太唔掂
過於focus伏筆位 搞到好夾硬
同埋啲搞笑我諗你地真係度度佢好
越嚟越唔掂
見到呢條女就即刻唔想睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞