得罪講句 熊仔頭新片真係好低質

384 回覆
695 Like 32 Dislike
最撚9唔塔8係
一開始個鋪排我以為個女主角其實唔係好鐘意地盤仔
見佢一開又唔撚show佢 一齊咗之後又睇唔起佢做地盤冇前途 又嫌佢肥
屌 但個結局竟然係愛到要生要死
分開左三次睇

都係睇唔完

今次實在太難頂
老老實實今次拍得真係好差,條女成撚日尻叫可唔可以換撚左去,好撚柒嘈呀
平時又屌佢啲片懶有共嗚
依家又屌佢冇共鳴
連登仔真係難服侍
利申:唔睇佢啲片

今次唔再屌佢懶有共嗚
但都係低質
唔屌得?
Ps 你地嗰陣成日屌小美柒
其實我覺得佢幾好

小美靚囉

小橋 呀Me 湘湘 小美 呀Bie 波波 點分先後

呀bie第一 後面後你擺

呀Me

記得個fd生日 呀me親口同我fd講生日快樂

頭個廿秒見到條女又樣衰又大叫就已經熄左
其實我覺得佢幾好

小美靚囉

呀Me

比呀me你囉 bie
熊仔頭藍仔頭如果有睇post
我想講有改變唔係壞事
藍仔頭進步都大
但今次條片真係未如理想 未撚夠料
所以幾撚低質下
同埋咁多人唔滿意女主角 換下可能好啲

咁你覺得點拍先為之理想夠料?順得哥情就失嫂意,人地咁拍就證明係有市場,有市場就自然有錢可以揾食,可以求生,如果你順應你心意黎拍唔通可以揾到食
頭個廿秒見到條女又樣衰又大叫就已經熄左

本來見到18分鐘諗住開包零食睇住食

呀屌你開波條女已經鳩叫緊 立即alt f4
最撚9唔塔8係
一開始個鋪排我以為個女主角其實唔係好鐘意地盤仔
見佢一開又唔撚show佢 一齊咗之後又睇唔起佢做地盤冇前途 又嫌佢肥
屌 但個結局竟然係愛到要生要死

結局個地盤仔做左二判嘛
仲唔出曬水咩
呢part不知幾寫實
其實我覺得佢幾好

小美靚囉

呀Me

波波>小美>阿me
其他是但
又係講愛情 講到悶
又唔係有特別劇情

初初知道片名就諗起被偷走的那五年 諗住橋唔怕舊 失憶咪失憶 有劇情都會照like
點知連以前啲片既水準都冇
回撚哂塘啦 一味係到愛情同收兵 你唔厭我都厭
歡迎盲撐fans入嚟屌柒我
首先段片9唔塔8冇共嗚位
地盤仔溝港大妹呢個概念好on9
係人都知冇可能 同時又唔浪漫
到最後無啦啦嚟個反高潮
夾硬到痴線 睇到嗰個位完全唔知做乜鳩
另外個女主角煩到仆街
一味發癲鳩嗌鳩叫
有巴打話佢唔靚 我就覺得過得去嘅
但唔係痴線就叫演技好嘛
第三啲笑位唔知做乜鳩
近南哥嗰段完全唔好笑睇到都覺得老尷
只係睇得出係一堆on9仔想搞笑但又唔柒好笑嗰慘況
值得一讚嘅係藍仔頭啲動作 演技好咗
可以俾佢演多啲 同埋拍攝手法都幾好
其實睇得出熊仔頭係有心制作
但好可惜你真係未夠料 劇情真係唔掂
你寫返mk共嗚故反而啲人仲會覺得好睇

我都對新片期待好高
現今角度:靚女+鳩叫=唱歌好聽+好戲
最大敗筆係條女
先唔講外表 呢啲野見人見志
喊戲太over 浮誇
開心戲又笑到好似喊緊咁
把聲一鳩叫又刺耳
無人想知同無人想睇😂

成老本到呢 套套都係中間講一諗懶複雜急口令 最尾又整個所謂共嗚位

利申 : utuber 興起頭1年之後已經再無睇呢d陳腔濫調

小美靚囉

呀Me

波波>小美>阿me
其他是但

阿me同波波都似係完左dse搵熊仔頭問jupas野
跟手變左熊女朗
最大敗筆係條女
喊戲太over 浮誇
開心戲又笑到好似喊緊咁
把聲一鳩叫又刺耳

我想講有改變唔係壞事
藍仔頭進步都大
所以幾撚低質下

咁你覺得點拍先為之理想夠料?順得哥情就失嫂意,人地咁拍就證明係有市場,有市場就自然有錢可以揾食,可以求生,如果你順應你心意黎拍唔通可以揾到食

老老實實佢要揾食有幾難
佢拍以前啲叫春mk片都大把人睇
但今次條片睇得出佢想改變風格
但fail
明唔撚明?
最大敗筆係條女
喊戲太over 浮誇
開心戲又笑到好似喊緊咁
把聲一鳩叫又刺耳

歡迎盲撐fans入嚟屌柒我
首先段片9唔塔8冇共嗚位
地盤仔溝港大妹呢個概念好on9
係人都知冇可能 同時又唔浪漫
到最後無啦啦嚟個反高潮
夾硬到痴線 睇到嗰個位完全唔知做乜鳩
另外個女主角煩到仆街
一味發癲鳩嗌鳩叫
有巴打話佢唔靚 我就覺得過得去嘅
但唔係痴線就叫演技好嘛
第三啲笑位唔知做乜鳩
近南哥嗰段完全唔好笑睇到都覺得老尷
只係睇得出係一堆on9仔想搞笑但又唔柒好笑嗰慘況
值得一讚嘅係藍仔頭啲動作 演技好咗
可以俾佢演多啲 同埋拍攝手法都幾好
其實睇得出熊仔頭係有心制作
但好可惜你真係未夠料 劇情真係唔掂
你寫返mk共嗚故反而啲人仲會覺得好睇

有共嗚位咩條片?
你係地盤仔之後追到港大妹?
定你條女失憶你9up個故事喚醒返條女記憶?
我想講有改變唔係壞事
藍仔頭進步都大
所以幾撚低質下

老老實實佢要揾食有幾難
佢拍以前啲叫春mk片都大把人睇
但今次條片睇得出佢想改變風格
但fail
明唔撚明?

AGGER 改風格唔係問題 但係要慢慢嚟
冇得一步登天 搞到自己條片又拍唔好 觀眾又難頂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞