得罪講句 熊仔頭新片真係好低質

384 回覆
695 Like 32 Dislike
歡迎盲撐fans入嚟屌柒我
首先段片9唔塔8冇共嗚位
地盤仔溝港大妹呢個概念好on9
係人都知冇可能 同時又唔浪漫
到最後無啦啦嚟個反高潮
夾硬到痴線 睇到嗰個位完全唔知做乜鳩
另外個女主角煩到仆街
一味發癲鳩嗌鳩叫
有巴打話佢唔靚 我就覺得過得去嘅
但唔係痴線就叫演技好嘛
第三啲笑位唔知做乜鳩
近南哥嗰段完全唔好笑睇到都覺得老尷
只係睇得出係一堆on9仔想搞笑但又唔柒好笑嗰慘況
值得一讚嘅係藍仔頭啲動作 演技好咗
可以俾佢演多啲 同埋拍攝手法都幾好
其實睇得出熊仔頭係有心制作
但好可惜你真係未夠料 劇情真係唔掂
你寫返mk共嗚故反而啲人仲會覺得好睇
仲有睇?
屌 一開頭條女鳩叫已經想熄
之後飛住黎睇 係咁叫咩港大妹 港大妹
垃圾

Agger
我幾撚驚我電腦喇叭壞
仲有睇?

間唔中睇下
當支持下香港創作的
有冇盲撐fans入嚟屌我
Pish
Pish
其實以前都係靠所謂共嗚先有人睇
好老實講, 我覺得香港既youtuber得d中小學雞或者心智未成熟成日叫春叫人先會睇
我覺得呢套可能係熊仔頭親身經歷過嘅嘢
見佢fb宣傳係咁話幾掂幾掂
睇完都唔知想點
其實以前都係靠所謂共嗚先有人睇

以前直頭係mk叫春文嘅影視版啦
今次想搞啲新嘢
但點知未夠料 咪搞到咁囉
佢個Target customer就係班叫春MK/中學雞
依家D 90後都大過曬上曬U,一係出黎做野
呢D MK己經唔岩呢一代睇,現實就係有父幹,有錢,有樣有身高大曬
變左00後D MK先鐘意
我覺得呢套可能係熊仔頭親身經歷過嘅嘢
見佢fb宣傳係咁話幾掂幾掂
睇完都唔知想點

咁唔通話自己條片唔掂咩
講真個劇情真係唔得
真心第一次冇興趣睇
之前岩岩出個啲就好睇
好老實講, 我覺得香港既youtuber得d中小學雞或者心智未成熟成日叫春叫人先會睇

都未必
唔好睇到香港人咁高
我返工啲同事都會有睇
講緊廿幾三十歲
當然唔係睇笑波子大j
熊仔頭 達哥嗰堆佢地都會睇
我一路睇 心入面都有覺得女主角揀得唔係幾好
演技真係麻麻 剩係識鳩叫
但整體黎講我覺得算係拍得幾有心機
近南哥個度我笑左幾次
hit得中我笑點
後尾 "點解你唔可以就下我" 個度其實幾好
將成個故仔帶返出黎
仲有個BGM都幾好聽幾岩feel
真係算係咁喇呢條片
Agger
佢個Target customer就係班叫春MK/中學雞
依家D 90後都大過曬上曬U,一係出黎做野
呢D MK己經唔岩呢一代睇,現實就係有父幹,有錢,有樣有身高大曬
變左00後D MK先鐘意

以前嗰堆叫春文影視版
係真係有人會覺得好睇有共嗚
嗰堆為target觀眾拍嘅嘢我覺得冇乜嘢
但今次呢條睇得出佢想改變
但完全唔掂
陣mk味仲喺度 劇情9唔塔8 上唔到大枱
呢條片個故仔差
女主角冇觀眾緣
我一路睇 心入面都有覺得女主角揀得唔係幾好
演技真係麻麻 剩係識鳩叫
但整體黎講我覺得算係拍得幾有心機
近南哥個度我笑左幾次
hit得中我笑點
後尾 "點解你唔可以就下我" 個度其實幾好
將成個故仔帶返出黎
仲有個BGM都幾好聽幾岩feel
真係算係咁喇呢條片

近南哥嗰度都好笑?
我就係覺得可唔可以就下我嗰點好夾硬
之後突然記返起肥仔原來係熊仔頭
心諗屌 做乜鳩
真心第一次冇興趣睇

其實有好多我都冇興趣睇㗎喇
咩收兵嗰堆都好無聊
今次呢條一開就即刻比佢嘈撚到熄左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞