得罪講句 熊仔頭新片真係好低質

384 回覆
695 Like 32 Dislike
其實熊仔頭d故事劇情不嬲都好屎
係間中d剪接/拍攝手法新鮮,稍為加番d分咁
故事差,女主角戲屎到尷尬,好彩有近南哥出黎叫笑下

琴晚睇完新片,咁岩開直播咪入去睇下
藍仔頭分享連登見到大學莊po既野,呀大學生熊仔頭就串佢妒忌大學生 仲要chur左幾次問佢係咪妒忌
我屌你咩
洗唔洗咁撚唔尊重人呀
平時拍片做哂主角包裝到自己玩世不恭又深情又懷才不遇到算啦,咁自以為是既性格真係,辛苦藍仔頭忍你

佢地都捱左咁多野
應該真係frd底唔介意啦
熊仔頭藍仔頭如果有睇post
我想講有改變唔係壞事
藍仔頭進步都大
但今次條片真係未如理想 未撚夠料
所以幾撚低質下
同埋咁多人唔滿意女主角 換下可能好啲

咁你覺得點拍先為之理想夠料?順得哥情就失嫂意,人地咁拍就證明係有市場,有市場就自然有錢可以揾食,可以求生,如果你順應你心意黎拍唔通可以揾到食

老老實實佢要揾食有幾難
佢拍以前啲叫春mk片都大把人睇
但今次條片睇得出佢想改變風格
但fail
明唔撚明?

睇得出啊?世事都被你看穿了,你都低能嘅 就算人地想改變風格 都唔係為你地,你老幾先 你話人地fail就fail?睇條片都要咁認真,睇完咪算咯 鐘意咪like 唔鐘意咪dislike,洗唔洗開po啊

大哥你盲撐都撐得好啲啊
乜野就算人地想改變風格 都唔係為我地
作為製片人迎合觀眾嘅口味係要考慮嘅因素
製造到共鳴引起大家關注至少係一條片高唔高質嘅容觀標準
可能你話佢轉風格淨係為自己嘅喜好
但請問你又係老幾啊
你又知熊仔頭想點?
樓主開得post只係以一啲標準評論下條片
的確係呢啲標準下條片低質左
如果你覺得連睇條片都唔可以比意見嘅話
我諗鄰國適合你居住多啲

藍仔頭分享連登見到大學莊po既野,呀大學生熊仔頭就串佢妒忌大學生 仲要chur左幾次問佢係咪妒忌
我屌你咩
洗唔洗咁撚唔尊重人呀
平時拍片做哂主角包裝到自己玩世不恭又深情又懷才不遇到算啦,咁自以為是既性格真係,辛苦藍仔頭忍你

咁我覺得呢啲朋友互抽係冇乜嘢嘅
Feel到佢地真兄弟唔會介意

我屌你咩
洗唔洗咁撚唔尊重人呀

佢地都捱左咁多野
應該真係frd底唔介意啦

Agger
其實藍仔頭幾好笑 啲反應幾正
想藍仔頭單飛
我想講有改變唔係壞事
藍仔頭進步都大
所以幾撚低質下

咁你覺得點拍先為之理想夠料?順得哥情就失嫂意,人地咁拍就證明係有市場,有市場就自然有錢可以揾食,可以求生,如果你順應你心意黎拍唔通可以揾到食

老老實實佢要揾食有幾難
但fail
明唔撚明?

睇得出啊?世事都被你看穿了,你都低能嘅 就算人地想改變風格 都唔係為你地,你老幾先 你話人地fail就fail?睇條片都要咁認真,睇完咪算咯 鐘意咪like 唔鐘意咪dislike,洗唔洗開po啊

大哥你盲撐都撐得好啲啊
但請問你又係老幾啊
你又知熊仔頭想點?
我諗鄰國適合你居住多啲

唔洗勞氣
熊仔頭係好多盲撐fans
想藍仔頭單飛

但佢應該又冇料寫到故同拍
搞到咁多嘢
睇左,頭十秒已經熄機,訂唔順
呢條女🉐️把死人口大聲公 不了
睇左,頭十秒已經熄機,訂唔順
呢條女🉐️把死人口大聲公 不了

個emoji咩事

我屌你咩
洗唔洗咁撚唔尊重人呀

宜家你youtube直播俾幾百人望住喎
劇本真係唔掂,之前幾條長片好好多囉

小美靚囉

小橋 呀Me 湘湘 小美 呀Bie 波波 點分先後

呀bie第一 後面後你擺

呀Me

記得個fd生日 呀me親口同我fd講生日快樂

波波>小美>阿me
其他是但

阿me同波波都似係完左dse搵熊仔頭問jupas野
跟手變左熊女朗

熊狗依家出入有benz代步
月月執幾十皮
D女緊係狗衝啦
我講左幾多次呀
幫佢慶祝生日 仲要發左癲咁鬧 呢條女有精神病就由佢啦

我屌你咩
洗唔洗咁撚唔尊重人呀

琴晚呀bie先慘
分左手俾人公開講
又唔可以發脾氣
忍住喊

呀Me

波波>小美>阿me
其他是但

跟手變左熊女朗

月月執幾十皮
D女緊係狗衝啦

咁誇張?
但佢地成間公司分嘅我估
我講左幾多次呀
幫佢慶祝生日 仲要發左癲咁鬧 呢條女有精神病就由佢啦

咪臭係

我屌你咩
洗唔洗咁撚唔尊重人呀

琴晚呀bie先慘
分左手俾人公開講
又唔可以發脾氣
忍住喊

Feel到佢好撚嬲
係 睇完真係唔知想點
同埋有無人覺得bgm好難聽?

個人認為個bgm起碼好過之前嗰幾套,至少收音同Vocal唔錯。

呀Me

波波>小美>阿me
其他是但

跟手變左熊女朗

月月執幾十皮
D女緊係狗衝啦

咁誇張?
但佢地成間公司分嘅我估

Ming 狗都20皮一個月
熊狗起碼都10皮以上
我想講有改變唔係壞事
藍仔頭進步都大
所以幾撚低質下

老老實實佢要揾食有幾難
但fail
明唔撚明?

大哥你盲撐都撐得好啲啊
但請問你又係老幾啊
你又知熊仔頭想點?
我諗鄰國適合你居住多啲

唔洗勞氣
熊仔頭係好多盲撐fans

冇勞氣
純粹覺得有時好當然要讚
熊仔頭以前有啲片的確好高質
但唔好就要話下
仲有做盲撐做到咁差都係第一次見
收兵收兵情情愛愛帽帽帽帽
大個左就唔想再睇
利申:中學睇佢 依家大學畢業
條女真係睇到我好老尷
利申 睇左十秒熄左
好老實講, 我覺得香港既youtuber得d中小學雞或者心智未成熟成日叫春叫人先會睇

係啦係啦 你睇youtube最有深啦
我睇Rickykazaf學gel 護膚又心智未成熟呀
以前坐喺到9up正好多 短短地又有內容
睇左2分鐘左右就無睇落去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞