[你問我答] 蘇格蘭生活 - 5

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
今日見到一排五塊要1鎊,仲有咩好食糖果介紹?
1鎊好平了 想搵啲零食再慳錢啲我慣咗買scottish shortbread. 平既0.50p 都有一包. 咁哂窮人填肚
去Lidl買老番零食
買Scottish tablet
但因住食到太肥
實價應該係89p...今朝去左買天拿水....走時唔記得拎.....Scottish shortbread 未食過,都可以試下.....呢個月都係食45p 800g 方包....1鎊1kg museli....其他錢洗哂去比較british/Scottish 豬牛羊...scots meat好食好多
呢樣真係肥喎.....呢個月,我都驚肥左
食mackies
原味同蜜糖好正
見farmfood做特價,呢排都係食ben&jerry,下次試下呢隻先...呢兩個月都冇運動,行路又少左好多,真係驚西褲都著唔落
唔鐘意mackies啲texture. 太fake. Tyrrells 好食啲
太濟喇ben&jer
嘩屌你咩fake
嬲撚左
你唔識欣賞
陣奶騷味勁正
SOR 原來你講緊雪糕呀?
我以為薯片. 比你講講吓又幾想食雪糕 聽日放工去買啲食先
咁薯片有邊隻好推介 我買咗Tesco一大包嗰啲 但入面成日有啲燶燶地既黑薯片
Tyrrells 但係英撚野黎, 想祟蘇都係mackie
一陣去Asda見工 順便買埋先 買埋Mackie雪糕
超市打咗黎話因為冇NI number 所以請唔到
sainsbury's?
係呀 咁係咪其他都會係咁 死得
食番肥啲. 呢度做野都要幾好力
仲有waitrose
Cream o galloway 都好好食
不過£3.5同埋細盒d
純因為無NI而唔請? 你有無比BRP或者visa approval letter/email比佢睇?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞