[齊齊射空炮]利物浦 季後無轉會討論區 2

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
咁唔同既 高普都講到明要打返起班廢既

新巴爾

我摩

波衫升值
RB Leipzig Star Set to Cost Up to £60m as Liverpool Continue Summer Transfer Chase
http://www.90min.com/posts/5054477-rb-leipzig-star-set-to-cost-up-to-60m-as-liverpool-continue-summer-transfer-chase?a_aid=35702
搶錢咩DLLM坐地起價

笑撚死
襟住搶

人地rb雄心壯志
又真係唔等錢洗喎

利買人既過程真係柒過人

次次都比人當水魚

利賣主力未又係當人水魚

唔撚同啦
班反骨仔
想走就夾埋對方玩鳩垃圾利
又唔見我地買人 個球員會罷踢或者好似法比咁自己籌埋旗

有咩唔同賣D殘兵比人都30M UP

笑撚死
襟住搶

人地rb雄心壯志
又真係唔等錢洗喎

利買人既過程真係柒過人

次次都比人當水魚

利賣主力未又係當人水魚

唔撚同啦
班反骨仔

利咩料心中有數啦

其實利記又唔係少fans
個個話自己係fans都唔肯黎
傾轉會果邊肯定係有d野
90min fake la
Buy me 25m deal?
RB Leipzig Star Set to Cost Up to £60m as Liverpool Continue Summer Transfer Chase
http://www.90min.com/posts/5054477-rb-leipzig-star-set-to-cost-up-to-60m-as-liverpool-continue-summer-transfer-chase?a_aid=35702
搶錢咩DLLM坐地起價

笑撚死
襟住搶

人地rb雄心壯志
又真係唔等錢洗喎

利買人既過程真係柒過人

次次都比人當水魚

利賣主力未又係當人水魚

唔撚同啦
班反骨仔

250拎返幾十m算係咁啦

u pay to liverpool?
其實雲迪克50m我覺得真係玩唔過
後防係講體系 唔係話買個勁人返來就搞掂
反而前鋒同翼先食天賦

雲迪克始終大傷過同未必融入到利物浦既防守體系
但睇過佢幾場,佢敢用波,又識用腳入波,對利重要完封文尼,真係好全面
Btw人地肯黎先算啦

YES

笑撚死
襟住搶

人地rb雄心壯志
又真係唔等錢洗喎

利買人既過程真係柒過人

次次都比人當水魚

利賣主力未又係當人水魚

唔撚同啦
班反骨仔

利咩料心中有數啦

其實利記又唔係少fans
個個話自己係fans都唔肯黎
傾轉會果邊肯定係有d野

呢個michael edwards係利一手培養咁款
隨時都係無乜人脈,無乜魅力
同人地d體育總監差好遠都唔定

YES

Deal la diu
其實雲迪克50m我覺得真係玩唔過
後防係講體系 唔係話買個勁人返來就搞掂
反而前鋒同翼先食天賦

雲迪克始終大傷過同未必融入到利物浦既防守體系
但睇過佢幾場,佢敢用波,又識用腳入波,對利重要完封文尼,真係好全面
Btw人地肯黎先算啦

根本冇人肯黎利到

YES

Deal la diu

AGREE

YES

Deal la diu

減下肥先啦

YES

Deal la diu

減下肥先啦

15M ok?
史篤城第一球星都唔值咩
史篤城第一球星都唔值咩

殘仔先係第一
史篤城第一球星都唔值咩

殘仔先係第一

史篤城第一球星都唔值咩

阿偷>>>>>阿當>>>>>阿沙
史篤城第一球星都唔值咩

當年去屎城都唔黎
如果唔係都唔洗搞成咁
史篤城第一球星都唔值咩

其實deal得過
史篤城第一球星都唔值咩

殘仔先係第一

事實
史篤城第一球星都唔值咩

殘仔先係第一

事實

勝於雄辯
其實點解50m買中堅唔諗下意假果堆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞