[齊齊射空炮]利物浦 季後無轉會討論區 2

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
Silva 幾多m

好似50m euro

£43m

屌奶星咁快搞掂

好撚平
人地做野係快手d 架la

以前玩FM佢個release clause 好鬼合理,一開波就十幾隊搶
屌奶星球皇can續約未阿
Silva 幾多m

好似50m euro

£43m

屌奶星咁快搞掂

好撚平
人地做野係快手d 架la

以前玩FM佢個release clause 好鬼合理,一開波就十幾隊搶

21m
好似
Man City's interest in Bernardo Silva broke this morning, the had him signed by this evening. That's how you do business.

仲要人地球會入面冇人leak出黎

得個半日,leak 得黎都簽左
Man City's interest in Bernardo Silva broke this morning, the had him signed by this evening. That's how you do business.

得個半日,leak 得黎都簽左

應該唔會淨係傾半日既
鏝人已簽,利仲停留係9up打飛機階段
鏝人已簽,利仲停留係9up打飛機階段

邊度仲有人打飛機,全部著返褲啦
求下垃圾利搶mendy啦
傳左一次就冇晒聲氣

你覺得40m買個左閘呢d事會係我地到發生

要錢又唔買
唔洗錢kolasinac又唔爭
咁點啊

咁又唔好覺得買左就好
轉會仲有3個月先完
就算買左kolasinac, 到時廢到仆街既你咪又係屌佢亂咁簽

可能聽日到我地簽人,之前冇leak 過
傳左一次就冇晒聲氣

要錢又唔買
咁點啊

咁又唔好覺得買左就好
轉會仲有3個月先完
就算買左kolasinac, 到時廢到仆街既你咪又係屌佢亂咁簽

轉會窗其實未開
傳左一次就冇晒聲氣

要錢又唔買
咁點啊

咁又唔好覺得買左就好
轉會仲有3個月先完

轉會窗其實未開

大家明架la
It's official! Bernardo Silva is set to join City! #WelcomeBernardo

咁根度簡係唔係當佢退左休

bernando silva 好似打開右翼
打中間都唔似會打到gundogan 咁後

It's official! Bernardo Silva is set to join City! #WelcomeBernardo

呢排都打多左後備

呢排都打多左後備

兩個類型黎既
買b silva 似係增加個depth 多過取代250 la
出齊2個silva de bruyne 用波既人太多,都已經未計gundogan/even 取取
阿古路都清走
阿古路都清走

好想要
阿古路都清走

好想要

不過點會放比同聯賽,放佢回家拍lacazette 可能有得諗
阿古路都清走

好想要

已經係我地既人
阿古路都清走

好想要

已經係我地既人

阿古路都清走

好想要

已經係我地既人

利迷踢返利好正常je
阿古路都清走

好想要

已經係我地既人

利迷踢返利好正常je

40m 制唔制?
阿古路都清走

好想要

已經係我地既人

利迷踢返利好正常je

阿古路,不了,有 chris wood
阿古路都清走

好想要

不過點會放比同聯賽,放佢回家拍lacazette 可能有得諗

亞古路在阿根廷電台訪問中表示將會在和曼城的合約結束後回到他15歲時已經獲得一隊上陣機會的青訓球會獨立隊,雖然訪問中他說自己在2018世界盃後就會完成合約回歸阿根廷,但據球會所指亞古路的合約是直至2019年,看來有些出入,但具體上完成合約後就準備回家的理念是沒有錯的,曼城方面近來也一直想要找亞古路續約多一年,但暫時看來進展不太順利。

亞古路在訪問中表示曼城方面亦很明白他想要回到家鄉作賽的想法,所以他亦承諾離開曼城後只會直接重返母會效力,讓曼城可放心他不會跑到敵對勢力去。

阿古路都清走

好想要

亞古路在阿根廷電台訪問中表示將會在和曼城的合約結束後回到他15歲時已經獲得一隊上陣機會的青訓球會獨立隊,雖然訪問中他說自己在2018世界盃後就會完成合約回歸阿根廷,但據球會所指亞古路的合約是直至2019年,看來有些出入,但具體上完成合約後就準備回家的理念是沒有錯的,曼城方面近來也一直想要找亞古路續約多一年,但暫時看來進展不太順利。

亞古路在訪問中表示曼城方面亦很明白他想要回到家鄉作賽的想法,所以他亦承諾離開曼城後只會直接重返母會效力,讓曼城可放心他不會跑到敵對勢力去。

31就返去會否太早
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞