[齊齊射空炮]利物浦 季後無轉會討論區 2

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
SKYSPORT新聞話紅牛將KEITA個PRICE TAG定左50M,何來非賣
利唔係唔俾下話?

50即pay啦,隊隊英超都咁有錢搞到成個物價高哂,你仲堅持money ball下季咪又冇歐聯打

其實而家歐聯收入大約有幾多,
有冇50M
計埋英超個150M
豪洗一季200M其實可以啦
賣人都應該賣得返50-60M

fsg要賺錢

之前三個窗都冇洗過錢 呢round豪返次啦好心

無記錯上年轉播收入都收成120M
真係屌佢老味

上年都成100m轉播但轉會市場仲要負net spend, fatfat
人善被人欺
屌 夾錢買人啦
我先
1. 毅進星 $100
以前個個j 高普有眼光 而家佢買d non-big name 就俾人屌老母

簽左音樂比利已經整花左個底啦 仲有咩眼光

音樂比利

條友講到明自己係唔郁得都買
SKYSPORT新聞話紅牛將KEITA個PRICE TAG定左50M,何來非賣
利唔係唔俾下話?

可能要派linda做說客
睇過b silva踢波
真心好撚勁,踢法似 david silva,個人認為唔會差過古仔
40m抵到爛
人地入哂歐聯4強都係40m
我地德甲野keita都50m
仲要未慘搞得掂

咁我覺得keita都同一個級數既,唔同位置
rb今年都好勁啦,最大分別係人地買到我地買唔到

問題係人地打起哂
歐聯真係屌打鏝城,睇到哇哇聲
仲要同土豪摩納哥做生意都係40m鬆d
利記就買隻雲迪積都俾人撚狗咁撚
真係好無癮

利成日都比人撚狗吊高賣
人地摩納哥咁有錢都咁快deal
利上年降班隊買lomo都要比人企硬25m

過去爭下lemar啦
有50m抬下價都好
如果個個都話50M起跳
真係無奶由唔試奧巴馬羊了
70M都超值啦
如果個個都話50M起跳
70M都超值啦

50m其實應該試d出左名既
美羊 d 哥斯達之類
最衰easy go打返起
如果個個都話50M起跳
70M都超值啦

其實可以買costa,可以雙翼齊飛,如果前鋒唔夠人用果陣可以推mane上前,佢其實同奧巴差不多類型,反正羊把握力都係好一般,靠走位同速度
如果個個都話50M起跳
70M都超值啦

傻啦。應該試下撬小白
80M都抵啦
其實雲迪克50m我覺得真係玩唔過
後防係講體系 唔係話買個勁人返來就搞掂
反而前鋒同翼先食天賦
RB Leipzig Star Set to Cost Up to £60m as Liverpool Continue Summer Transfer Chase
http://www.90min.com/posts/5054477-rb-leipzig-star-set-to-cost-up-to-60m-as-liverpool-continue-summer-transfer-chase?a_aid=35702
搶錢咩DLLM坐地起價
RB Leipzig Star Set to Cost Up to £60m as Liverpool Continue Summer Transfer Chase
http://www.90min.com/posts/5054477-rb-leipzig-star-set-to-cost-up-to-60m-as-liverpool-continue-summer-transfer-chase?a_aid=35702
搶錢咩DLLM坐地起價

笑撚死
襟住搶
搶錢咩DLLM坐地起價

笑撚死
襟住搶

人地rb雄心壯志
又真係唔等錢洗喎
係呢個求才若渴既世界
沙比退休真係好可惜
佢應該仲可以踢多兩年
搶錢咩DLLM坐地起價

笑撚死
襟住搶

人地rb雄心壯志
又真係唔等錢洗喎

利買人既過程真係柒過人
salah冇聲氣
搶錢咩DLLM坐地起價

笑撚死
襟住搶

人地rb雄心壯志
又真係唔等錢洗喎

利買人既過程真係柒過人

次次都比人當水魚
salah冇聲氣

如果40m
屌唔屌
salah冇聲氣

如果40m
屌唔屌

50都屌
搶錢咩DLLM坐地起價

笑撚死
襟住搶

人地rb雄心壯志
又真係唔等錢洗喎

利買人既過程真係柒過人

次次都比人當水魚

利賣主力未又係當人水魚
salah冇聲氣

如果40m
屌唔屌

是撚但啦
搶錢咩DLLM坐地起價

笑撚死
襟住搶

人地rb雄心壯志
又真係唔等錢洗喎

利買人既過程真係柒過人

次次都比人當水魚

利賣主力未又係當人水魚

唔撚同啦
班反骨仔
想走就夾埋對方玩鳩垃圾利
又唔見我地買人 個球員會罷踢或者好似法比咁自己籌埋旗
咁唔同既 高普都講到明要打返起班廢既

新巴爾

我摩

搶錢咩DLLM坐地起價

笑撚死
襟住搶

人地rb雄心壯志
又真係唔等錢洗喎

利買人既過程真係柒過人

次次都比人當水魚

利賣主力未又係當人水魚

唔撚同啦
班反骨仔
想走就夾埋對方玩鳩垃圾利
又唔見我地買人 個球員會罷踢或者好似法比咁自己籌埋旗

利咩料心中有數啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞