[齊齊射空炮]利物浦 季後無轉會討論區 2

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
幾時先有轉會消息j下
咁唔同既 高普都講到明要打返起班廢既

新巴爾

我摩
幾時先有轉會消息j下

同隊報一齊j住轉會費先
幾時先有轉會消息j下

同隊報一齊j住轉會費先

幾時先有轉會消息j下

同隊報一齊j住轉會費先

100m
點解隊報成日強調話KEITA+VDJ OVER100m
係咪比藉口唔買兩件

9成係
等睇最後兩個平過50M賣比第2隊
其實都係英超球會有錢左姐

其他國家既球會做咩會企到咁硬咁貴
係咪等另一條水魚黎?
咁樣利唔到8月尾都唔洗旨意簽人了
轉會市場未開已經掃左2件

係咪等另一條水魚黎?

d轉播費真係

上年我地都係

係咪等另一條水魚黎?

d轉播費真係

等軌鏝獌阿熱掃完貨
我地利咪去掃D下欄野

上年我地都係

上年我地果2個 每個4-5m,鏝每個4-50m
獌100m買完普巴之後祖記又8xm買西瓜恩,物價又去左另一個層次
睇過b silva踢波
真心好撚勁,踢法似 david silva,個人認為唔會差過古仔
40m抵到爛
人地入哂歐聯4強都係40m
我地德甲野keita都50m
仲要未慘搞得掂
獌100m買完普巴之後祖記又8xm買西瓜恩,物價又去左另一個層次

仲有鏝每個收購都40M+
做壞晒
睇過b silva踢波
真心好撚勁,踢法似 david silva,個人認為唔會差過古仔
40m抵到爛
仲要未慘搞得掂

咁我覺得keita都同一個級數既,唔同位置
rb今年都好勁啦,最大分別係人地買到我地買唔到
SKYSPORT新聞話紅牛將KEITA個PRICE TAG定左50M,何來非賣
利唔係唔俾下話?
SKYSPORT新聞話紅牛將KEITA個PRICE TAG定左50M,何來非賣
利唔係唔俾下話?

50即pay啦,隊隊英超都咁有錢搞到成個物價高哂,你仲堅持money ball下季咪又冇歐聯打
利唔係唔俾下話?

50即pay啦,隊隊英超都咁有錢搞到成個物價高哂,你仲堅持money ball下季咪又冇歐聯打

其實而家歐聯收入大約有幾多,
有冇50M
計埋英超個150M
豪洗一季200M其實可以啦
賣人都應該賣得返50-60M
睇過b silva踢波
40m抵到爛
仲要未慘搞得掂

問題係人地打起哂
歐聯真係屌打鏝城,睇到哇哇聲
仲要同土豪摩納哥做生意都係40m鬆d
利記就買隻雲迪積都俾人撚狗咁撚
真係好無癮
利唔係唔俾下話?

有冇50M
計埋英超個150M

fsg要賺錢
利唔係唔俾下話?

有冇50M
計埋英超個150M

fsg要賺錢

之前三個窗都冇洗過錢 呢round豪返次啦好心
利唔係唔俾下話?

有冇50M
計埋英超個150M

fsg要賺錢

之前三個窗都冇洗過錢 呢round豪返次啦好心

無記錯上年轉播收入都收成120M
真係屌佢老味
睇過b silva踢波
40m抵到爛
仲要未慘搞得掂

問題係人地打起哂
歐聯真係屌打鏝城,睇到哇哇聲
仲要同土豪摩納哥做生意都係40m鬆d
利記就買隻雲迪積都俾人撚狗咁撚
真係好無癮

利成日都比人撚狗吊高賣
人地摩納哥咁有錢都咁快deal
利上年降班隊買lomo都要比人企硬25m
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞