[齊齊射空炮]利物浦 季後無轉會討論區 2

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
謝拉特會係卡域克慈善賽披上曼聯波衫

著愛迪達斯組隊波衫姐
Can
Hendo
Gini
Lallana
Keita
Coutinho

點排

Coutinho Mane

Keita Can lalala
Can
Hendo
Gini
Lallana
Keita
Coutinho

點排

其實如果假設或者買到keita
中場都夠人
加埋Lulu
睇片覺得基達好似識爆同扭的老母
效果可能係中場速度再快啲,唔洗再lag 機
人地鏝快快手咁買人
我地呢?
為了應付來季的歐聯比賽,利物浦領隊高路普決心在今夏簽入好些球星,有可能會花上球會史上在夏季轉會窗的最巨大金額,其中他的第一目標是德甲亞軍RB萊比錫的幾內亞國腳拿比基達,儘管萊比錫將其標價5,000萬鎊(約5億港元),但卻無阻紅軍羅致他的意欲,已經準備好以打破當日簽入安祖卡路爾的3,800萬鎊隊史轉會費紀錄以將對方收歸旗下。報道並表示,有關談判已經與拿比基達的顧問在進行中,而紅軍亦將滿足對方逾12萬鎊周薪的條件。

咩報
為了應付來季的歐聯比賽,利物浦領隊高路普決心在今夏簽入好些球星,有可能會花上球會史上在夏季轉會窗的最巨大金額,其中他的第一目標是德甲亞軍RB萊比錫的幾內亞國腳拿比基達,儘管萊比錫將其標價5,000萬鎊(約5億港元),但卻無阻紅軍羅致他的意欲,已經準備好以打破當日簽入安祖卡路爾的3,800萬鎊隊史轉會費紀錄以將對方收歸旗下。報道並表示,有關談判已經與拿比基達的顧問在進行中,而紅軍亦將滿足對方逾12萬鎊周薪的條件。

咩報

等車路士hijack

利d target全世界都知,仲要連身價人工都知,人地咪可出高你少少搶
車仔為打歐聯, 有m alsono 都仲要高價買mendy

利記左閘乜鳩都冇, 但都唔著緊
推到第幾個post先有第一個轉會?

富咸幼幼
其實唔搶mendy都明 ,利咁孤寒
但04隻左閘免簽都唔搶就真係on9,今季好勁
推到第幾個post先有第一個轉會?

咩報

等車路士hijack

依家d英超強隊 其實唔太傾向用非洲佬

個麻煩非洲盃 次次月份都可能唔同
連續2年都試過
又要比班獌狗話我地
無盃係到J最佳金球
Can
Hendo
Gini
Lallana
Keita
Coutinho

點排

其實如果假設或者買到keita
中場都夠人
加埋Lulu

S15
C10M19
LALALA KEITA
HEN

屌摩最已陣
又要比班獌狗話我地
無盃係到J最佳金球

狗吠唔使理啦

屌摩最已陣

有米拿

屌摩最已陣

其實將屌摩推上翼 然後我地買一個左閘得唔得

屌摩最已陣

mendy 利好像都有報

不過依家雙曼 車 都都要

多數唔關我地事

屌摩最已陣

米拿打防守左翼摩打進攻左閘

屌摩最已陣

呢個已經由上年唔知幾時講到而家
睇黎5月都唔會簽到人
講起調位 佳尼米拿調位有冇得諗
話晒米拿上年助攻王 比佢順腳傳中應該攻力應該會好返好多
佳尼本身出波咁屎就逆足都唔緊要啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞