[齊齊射空炮]利物浦 季後無轉會討論區 2

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
Done deal! Former Monaco Left-back Benjamin Mendy has signed a 4years contract with Manchester City.
落街買棵菜都無咁易啊

人地就拆歐聯四強骨
我利...
利記簽到麥巴比過黎就可以
利記簽到麥巴比過黎就可以

本來都有啲希望 不過而家比清講兩講
Done deal! Former Monaco Left-back Benjamin Mendy has signed a 4years contract with Manchester City.
落街買棵菜都無咁易啊

人地就拆歐聯四強骨
我利...

繼續去修頓超市掃貨
屌你幾時先見我地done deal 呀

Done deal: Liverpool signed partnership with 娃哈哈

Done deal: Liverpool signed partnership with 娃哈哈

我地越黎越多收入
幾時有robertson, d bent, c wood, defoe果d呀
幾時有robertson, d bent, c wood, defoe果d呀

屌 買佢地不如唔好買 不過fsg最撚中意呢啲

利記係買呢d架啦

利記係買呢d架啦

又大撚賓
落街買棵菜都無咁易啊

人地就拆歐聯四強骨
我利...

高普又輸
前兩季買soton都叫中上游
上季已經買老母
今季又係咁傳降班隊同英冠球員

利記係買呢d架啦

又大撚賓

仲大撚賓 迪科爾好似去般茅?

利記係買呢d架啦

又大撚賓

仲大撚賓 迪科爾好似去般茅?

defoe好撚懶西, 前場好少走動, 成日留越位位
高普肯定唔會要佢啦, 人工又唔平
上季已經買老母

買中游唔緊要 搶國家隊有實力球員就得
但買幼幼又扼殺自己青年軍上陣機會又冇保證
上季已經買老母

唔好亂講野啊哩套轉會策略巧多人歡喜
上季已經買老母

唔好亂講野啊哩套轉會策略巧多人歡喜

無可否認 老母係好收購 但呢個世上有幾多個老母 我屌你老母就有
其實簽到鏝棄將都夠我開心一日架啦

利同鏝關係都ok 有機既

基錯 高拉洛夫 沙格拿 角大俠
想要邊個

想要邊個

迪布尼得唔得

想要邊個

迪布尼得唔得

知唔知棄將點解?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞