[齊齊射空炮]利物浦 季後無轉會討論區 2

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
同埋買左閘重要性唔低過買上面兩個

買左閘加翼呀,屌
究竟幾時先肯買

列蒙,羅拔臣
ps 唔係話唔好追keita, van dijk, 但要睇講數講成點,100m以下買哂兩個我都ok的

感覺買雲迪克唔洗50m
我估佢傷左半年係會嚇走其他球隊,夠膽買的可能真係得利
其他球隊比多少少隨時係非英超聯賽入到好貨

30m deal?
個人意見:Fabinho, plattenhardt, 100 fun 合理啲

keita, van dijk唔係唔好,但兩個未係大賽證明過自己既人加埋要100m+? 未免太水魚掛

唔好怕做水魚而退而求其次了
咁樣利係唔夠人鬥
如果無同人鬥既心態,其實唔洗點買人都得啦
高普都話正選齊人既話要買一個人入去搶佢地個正選位係唔易

我意思係如果真係要同強隊搶人,就真係搶嗰啲已證明自己既big names,佢兩個我都幾鐘意,但一個只係踢左一季德甲好波,另一個亦只係踢過1.5季好波,仲要近半年都重傷休息,又冇乜大賽經驗。咁樣都50-60m一個,咁點解唔直接買成名左幾年既高質人?

我都想利買d成左名既人,但仲難買
keita同van dijk都係有質素
博中就隨時仲有得升值
而且佢兩個踢既位亦係利比較弱既位,老母,安利簡未夠勁,lovren更加唔洗講
補左之後只差左閘同前鋒就組軍完成
耶穌獨大無啦無啦

其實呢個苦瓜乾有咩咁勁
真心想知
何輝仲吹到佢同mbappe,dybala一樣咁勁

dybala>mbappe>耶穌

我唔覺得dybala勁mbappe幾多
mbapee d變速同盤帶真係痴撚線
1415主場
童裝最大
未剪牌
有女仔著過
$1000 即放
突然記起係羅渣士年代,其中一個轉會窗係長期傳柏巴度普路斯,傳左足足一個轉會窗
如果買基達唔係放佢係左翼,我諗唔明點解要買佢
1415主場
童裝最大
未剪牌
有女仔著過
$1000 即放

係咪叫自己個妹笠完除返出黎

左翼基達係拉素個個wo

左翼基達係拉素個個wo

我指紅牛果個呀
古仔 廢奴 lalala mane 老母 軒隊
呢5個唔傷既話基本上一定放正選
佢唔踢左翼邊有位

左翼基達係拉素個個wo

我指紅牛果個呀
佢唔踢左翼邊有位

左翼仲有新bale

左翼基達係拉素個個wo

我指紅牛果個呀
佢唔踢左翼邊有位

左翼基達係拉素個個wo

我指紅牛果個呀
佢唔踢左翼邊有位

佢地有幾可齊腳
重有係6個人囉

左翼基達係拉素個個wo

我指紅牛果個呀
佢唔踢左翼邊有位

人地踢中場踢乜撚野左翼丫

乜你唔知佢踢過左邊架咩
咁快已經諗定人地過黎點塞位比佢踢

左翼基達係拉素個個wo

我指紅牛果個呀
佢唔踢左翼邊有位

佢駛乜就個陣
應該話高普會諗辦法發揮出場個6個人既能力
咁快已經諗定人地過黎點塞位比佢踢

比兄 naby keita加盟機會有幾多%

左翼基達係拉素個個wo

我指紅牛果個呀
佢唔踢左翼邊有位

放心啦實有人傷

左翼基達係拉素個個wo

我指紅牛果個呀
佢唔踢左翼邊有位

,除左古仔文尼,邊個話其他人一定係正選
而且利季尾兩場踢442DIAMOND,
下季繼續踢既話對中場需要係多左
變左keita,lalala,老母,hendo,can,coutinho 6個人踢4個位(lucas唔走就係第7人選)
人手真係梗梗叫夠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞