[齊齊射空炮]利物浦 季後無轉會討論區 2

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
講起調位 佳尼米拿調位有冇得諗
話晒米拿上年助攻王 比佢順腳傳中應該攻力應該會好返好多
佳尼本身出波咁屎就逆足都唔緊要啦

唔知邊場佳尼踢左闡
進攻一樣咁廢 連防守都廢埋

佳尼大位怒射同觀眾互動

唔知邊場佳尼踢左闡
進攻一樣咁廢 連防守都廢埋

打3-5-2定3-6-1嗰場
左wb clyne
右wb taa
無上利post幾日都無損失
點解仲成日要調位 你睇其他強隊有幾何會擺個錯位既球員長期正選咁踢
點解仲成日要調位 你睇其他強隊有幾何會擺個錯位既球員長期正選咁踢

哥狗已經係咁出事
為了應付來季的歐聯比賽,利物浦領隊高路普決心在今夏簽入好些球星,有可能會花上球會史上在夏季轉會窗的最巨大金額,其中他的第一目標是德甲亞軍RB萊比錫的幾內亞國腳拿比基達,儘管萊比錫將其標價5,000萬鎊(約5億港元),但卻無阻紅軍羅致他的意欲,已經準備好以打破當日簽入安祖卡路爾的3,800萬鎊隊史轉會費紀錄以將對方收歸旗下。報道並表示,有關談判已經與拿比基達的顧問在進行中,而紅軍亦將滿足對方逾12萬鎊周薪的條件。

咩報

琴晚又咩ceo話唔賣即係點呀
為了應付來季的歐聯比賽,利物浦領隊高路普決心在今夏簽入好些球星,有可能會花上球會史上在夏季轉會窗的最巨大金額,其中他的第一目標是德甲亞軍RB萊比錫的幾內亞國腳拿比基達,儘管萊比錫將其標價5,000萬鎊(約5億港元),但卻無阻紅軍羅致他的意欲,已經準備好以打破當日簽入安祖卡路爾的3,800萬鎊隊史轉會費紀錄以將對方收歸旗下。報道並表示,有關談判已經與拿比基達的顧問在進行中,而紅軍亦將滿足對方逾12萬鎊周薪的條件。

咩報

比假希望大家

哥狗已經係咁出事

大米安azp 沙格拿基錯 高拉
都幾多
雲加於2013年夏天求購哥斯達,因為3000萬鎊違約金而卻步,最終簽下耶耶辛洛高。

咁yaya 曾經都係fm妖人
一日聽一次破紀錄轉會費
PSG are set to sack Unai Emery and replace him with Sporting Lisbon manager Jorge Jesus.
感動嘅係,傳嘅人都未confirm比第二隊買左
不過都唔會捱得幾耐

哥狗已經係咁出事

大米安azp 沙格拿基錯 高拉
都幾多

馬斯計唔計
感動嘅係,傳嘅人都未confirm比第二隊買左
不過都唔會捱得幾耐

留隊
PSG are set to sack Unai Emery and replace him with Sporting Lisbon manager Jorge Jesus.

抵死

咩報

呢隊波係唔駛賣人, 不過球員想唔想走就另一件事.
其實成日報利有好多錢係咪等比人當水魚劏

抵死

emery咁廢

咩報

呢隊波係唔駛賣人, 不過球員想唔想走就另一件事.

但如果無解約金 球會唔肯放

球員想走 都無用

抵死

emery咁廢

廢極都決賽贏垃圾利

抵死

emery咁廢

廢極都決賽贏垃圾利

咁係利柒,同佢廢唔廢冇咩關係
Done deal! Former Monaco Left-back Benjamin Mendy has signed a 4years contract with Manchester City.
落街買棵菜都無咁易啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞