[齊齊射空炮]利物浦 季後無轉會討論區 2

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
Kelechi Iheanacho will undergo a medical tomorrow with West Ham after Manchester City accepted a bid of £24m. [OGNigeria]

史獨

West Ham唔要史獨了

Kelechi Iheanacho will undergo a medical tomorrow with West Ham after Manchester City accepted a bid of £24m. [OGNigeria]

史獨

West Ham唔要史獨了

高普冇咗20M轉會預算
forsberg有冇傳過
耶穌獨大無啦無啦

其實呢個苦瓜乾有咩咁勁
真心想知
何輝仲吹到佢同mbappe,dybala一樣咁勁
耶穌獨大無啦無啦

其實呢個苦瓜乾有咩咁勁
真心想知

走位配合都岩哥狗踢法,唔錯但無dybala級數啦
耶穌獨大無啦無啦

其實呢個苦瓜乾有咩咁勁
真心想知

走位配合都岩哥狗踢法,唔錯但無dybala級數啦

我見佢踢前有時同阿古路無分別,都係無乜波到腳,
速度又唔係最快,突破能力唔係好強
係識捕機會?

同埋佢個樣真係長期/_\
好滑稽
利申,睇過佢兩三場only
耶穌獨大無啦無啦

其實呢個苦瓜乾有咩咁勁
真心想知

dybala>mbappe>耶穌

mbappe好撚勁啦
話係新享利無錯
識用左腳拖一拖再擺靚右軚射遠柱,似足享利
仲要咁撚強壯
耶穌獨大無啦無啦

其實呢個苦瓜乾有咩咁勁
真心想知

mbappe好撚勁啦
話係新享利無錯
仲要咁撚強壯

D動作姿勢都同享利差唔多
個人意見:Fabinho, plattenhardt, 100 fun 合理啲

keita, van dijk唔係唔好,但兩個未係大賽證明過自己既人加埋要100m+? 未免太水魚掛
個人意見:Fabinho, plattenhardt, 100 fun 合理啲

keita, van dijk唔係唔好,但兩個未係大賽證明過自己既人加埋要100m+? 未免太水魚掛

咁利唔使買人啦
人地有能力成季都keep住高水準 幫球隊拎第2
客觀上一定穩陣過100分個D

唔好怕做水魚而退而求其次了
咁樣利係唔夠人鬥
如果無同人鬥既心態,其實唔洗點買人都得啦
高普都話正選齊人既話要買一個人入去搶佢地個正選位係唔易
得一億預算既話 唔知fsg下季要求高普比到咩成績出黎
耶穌獨大無啦無啦

其實呢個苦瓜乾有咩咁勁
真心想知

mbappe好撚勁啦
話係新享利無錯
仲要咁撚強壯

巴神 老虎去法甲都被激活 所以真係唔咁講mbappe踢英超係點 又可能後生仔適應力強
唔好理後防
all in 左中前場先
唔識入波邊贏到波
而且又要同全世界搶人
你買唔到下季就入你波唔好喊
70m buy mcbarbie ok?

唔好怕做水魚而退而求其次了
咁樣利係唔夠人鬥
如果無同人鬥既心態,其實唔洗點買人都得啦
高普都話正選齊人既話要買一個人入去搶佢地個正選位係唔易

我意思係如果真係要同強隊搶人,就真係搶嗰啲已證明自己既big names,佢兩個我都幾鐘意,但一個只係踢左一季德甲好波,另一個亦只係踢過1.5季好波,仲要近半年都重傷休息,又冇乜大賽經驗。咁樣都50-60m一個,咁點解唔直接買成名左幾年既高質人?
ps 唔係話唔好追keita, van dijk, 但要睇講數講成點,100m以下買哂兩個我都ok的
同埋買左閘重要性唔低過買上面兩個
同埋買左閘重要性唔低過買上面兩個

買左閘加翼呀,屌
究竟幾時先肯買
ps 唔係話唔好追keita, van dijk, 但要睇講數講成點,100m以下買哂兩個我都ok的

感覺買雲迪克唔洗50m
我估佢傷左半年係會嚇走其他球隊,夠膽買的可能真係得利
其他球隊比多少少隨時係非英超聯賽入到好貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞