[齊齊射空炮]利物浦 季後無轉會討論區 2

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
其實簽到鏝棄將都夠我開心一日架啦

利同鏝關係都ok 有機既

基錯 高拉洛夫 沙格拿 角大俠
想要邊個

迪布尼得唔得

知唔知棄將點解?

buy aguero la diu

想要邊個

迪布尼得唔得

知唔知棄將點解?

bony算唔算棄將

想要邊個

當我冇講啦都係 已經狠簽人狠到痴左線

想要邊個

迪布尼得唔得

知唔知棄將點解?

bony算唔算棄將

其實角大同高拉願意打後備都j得過

想要邊個

迪布尼得唔得

知唔知棄將點解?

bony算唔算棄將

高大中鋒唔岩利

想要邊個

迪布尼得唔得

知唔知棄將點解?

bony算唔算棄將

高大中鋒唔岩利

BONY有SPEED

想要邊個

迪布尼得唔得

知唔知棄將點解?

bony算唔算棄將

高大中鋒唔岩利

BONY有SPEED

賓迪基都唔係慢架 不過高賊唔中意佢style 一場都唔比機會
買高大中鋒既目的係削弱其他隊 等利唔使輸6分

想要邊個

迪布尼得唔得

知唔知棄將點解?

bony算唔算棄將

高大中鋒唔岩利

BONY有SPEED

賓迪基都唔係慢架 不過高賊唔中意佢style 一場都唔比機會

好撚多機會喎

上季賣唔出姐 今季真係比高賊逼走

想要邊個

迪布尼得唔得

知唔知棄將點解?

bony算唔算棄將

高大中鋒唔岩利

BONY有SPEED

好撚多機會喎

成個下半季失左幾多機會
買高大中鋒既目的係削弱其他隊 等利唔使輸6分

呢句真

想要邊個

迪布尼得唔得

知唔知棄將點解?

buy aguero la diu

Iheanacho

想要邊個

迪布尼得唔得

知唔知棄將點解?

bony算唔算棄將

高大中鋒唔岩利

BONY有SPEED

好撚多機會喎

黎左一季咋嘛

想要邊個

迪布尼得唔得

知唔知棄將點解?

bony算唔算棄將

高大中鋒唔岩利

BONY有SPEED

好撚多機會喎

黎左一季咋嘛

重點係 高普好撚死板 唔中意就唔中意
簽到人嘅機會係0呀
Naby Keita and Virgil van Dijk could cost Liverpool up to £100m

好平JE

BONY有SPEED

好撚多機會喎

黎左一季咋嘛

重點係 高普好撚死板 唔中意就唔中意

我係教練 點解要留我唔岩我用既球員丫

放btk去同聯賽既下場
Naby Keita and Virgil van Dijk could cost Liverpool up to £100m

好平JE

買到先講啦

好平JE

而家對啲球員身價已經麻木左 個市升得太快太痴線

好平JE

而家對啲球員身價已經麻木左 個市升得太快太痴線

屌你 唔好話我話
呢兩個而家就不停吹吹吹
到最尾一定簽唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞