Adblock/Adguard/DNSCloak/NextDNS 係咪廢撚咗? (7)

1001 回覆
23 Like 4 Dislike
PRO版到宜家都同訂閱版功能一樣,唔肯定之後會唔會有分別。
IOS用YOUTUBE APP會照有廣告,用Safari上先無
我留意吓!
用咗幾錢?
USD $18
Pro同Premium功能上完全一樣?
但Pro好似好耐先有update, 趁住就快夠期, 考慮緊續Premium定買Pro
有無人連登app 見返d 廣告
Yes
已轉nextdns又唔使長期開VPN
一早應該轉
唔俾錢你都夠用?
每月得30萬次查詢,之前轉過去試差唔多一日已經3萬次查詢
dashboard就話3日用咗56,000
但入返account page又話free usage 21,200/300,000
有機會再俾多次機會NextDNS先,宜家更新左個進階防護檔晒YOUTUBE廣告唔洗以前咁特登揀無廣告,太方便
本身已經用緊youtube premium,所以呢樣嘢無乜所謂
原來reboot if network changes真係廢左
會唔會FIX返 我冇用其他VPN喎
係咪更新咗adguard 無整返blacklist
講左好多次
Fix有排等

用番舊既Adblock /NextDNS用住先
睇返更新記錄,最快都要一個月先會有update
2-3個月就差唔多
冇撚事
一直用家問題
Pro 同 Premium 功能一樣.

暫時見既係Premium 有update 個陣, Pro 一樣會update. 好似近排個個中bug 既 4.3.1 , pro 版一樣中bug
之前用android 機果陣課左金
宜家轉左iphone,版本係Adguard Premium
想問問洗唔洗再課金用Adguard Pro?
你如果個陣an 版有login 同password 的話, 你應該可以用得番Adguard premium IOS 版
用得返IOS premium 版呀
想問下功能係未同PRO 版一樣
唔駛長開VPN ? 我見長期右上角都有條鎖匙
and機
行private dns server, 點解要VPN
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞