Adblock/Adguard/DNSCloak/NextDNS 係咪廢撚咗? (7)

1001 回覆
23 Like 4 Dislike
跟頭post #2 去set block rule 同DNS filter 就用到了
我想問有無adguard vpn食評 youtube 0review,Reddit清一色腐皮 到底係咪真係咁伏
你無跟首post #2 個9個step 黎set. 首post 其中一個都有講到係唔好用 "Adguard DNS"
Adblock/Adguard/DNSCloak/NextDNS 係咪廢撚咗? (7)
https://lih.kg/tHdmGNX
#278 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
用咗adblock都有就嚟成年,想多謝潮偉巴一直以來嘅更新同埋教學

唔該晒
多謝潮偉,如果冇佢既教學係唔會識 set
跟完C服曬
請問喺 Mac 機裝 AdGuard,啲 setting 係咪直接參考 iOS set 法就得?

定用哂 default setting block safari 廣告就得?因為 Mac app 都好少會有廣告

Thanks

我舊電話裝個陣跟佢set
換左新機,重新再裝都係再跟佢教學
潮偉巴
AdGuard 可唔可以create 一個blocklist ,
淨係block gov, 安心上路嘅domain?
要用先開,唔用就off
Desktop我都係用返browser extension算係ipad同電話用
想問下整完之後fb msg link既preview 冇左圖
之後係邊個影響到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞