Adblock/Adguard/DNSCloak/NextDNS 係咪廢撚咗? (7)

1001 回覆
23 Like 4 Dislike
要等
唔記得左等左幾耐
好似都要1日
YouTube攪唔到
第2日先收到
咪visa 比
無買到,好似無人report返來收到key
多謝post頭adguard pro教學
而家block哂廣告好爽

見adguard pro入面有呢個vpn
有冇人用過,好唔好用?
用緊surfshark 已經改左用ikev2

想問下adguard要點set先可以meep住adguard或者係surfshark disconnect果陣自動開返adguard
同cs chat

我上次都係咁
佢要unlock 我張卡(我唔知點解)
再俾錢,即刻收到
ios 上網睇都會用 opera, default 就 block 晒 d ads, 睇youtube都冇
ser好爛用極上唔到
本身有內置blk
$19.99 USD 包3部機 可唔可以同一個ac 入2次

者係有6個部機可以同時用?
唔係29.99咩?

同埋,另一個29.99 family plan有9部機可用
19.99 3個device
你買2個都40美金喎
Family plan 29.99 9 device
我之前已經買左次 諗住唔需要用咁多

不過無野了 買多個family入左
想請教下點樣先可以開得番呢啲link?
而家㩒入去會係咁
試過喺filter list 度del左佢 又試過加入allow list 都係block 左
你追最開頭係想入邊條link?
想入第一張圖啲link,
因為想睇哂成個brand有咩賣,但因為佢係sponsored , 所以當係廣告?
咁你要俾條link 點去到第一張圖,........... 要試先知
唔好意思條link有啲長
第一張圖果啲sponsor brand 係求其喺Amazon search 野拉到最底就有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞